Natalna karta princa Vilijama predviđa razvod: April otkriva njegovu skrivenu aferu, promeniće sve zauvek

24.03.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Analizirajući astrološki profil princa Vilijama, vidimo da je rođen sa Suncem u znaku Raka i Ascendentom u Strelcu, što predstavlja kombinaciju vode i vatre

Natalna karta princa Vilijama predviđa razvod: April otkriva njegovu skrivenu aferu, promeniće sve zauvek
Princ Vilijam - Copyright Profimedia

Ova mešavina ukazuje na unutrašnji konflikt između njegovih želja i emocija. Njegov Ascendent ukazuje na težnju ka nezavisnosti i individualnosti, što se odražava kroz želju za slobodom, koju može da iskusi i unutar partnerskih odnosa. Vladar njegovog horoskopa, Jupiter, nalazi se u znaku Škorpije, dajući mu strastvenu prirodu i naglašavajući značaj emocija u ljubavi.

Za muški horoskop bitan je položaj Marsa, koji u Vilijamovom slučaju zauzima poziciju u znaku Vage, što se tumači kao nepovoljna pozicija koja može negativno uticati na samopouzdanje i muški identitet. Ovo može dovesti do nesigurnosti, koja se može manifestovati u partnerskim odnosima.

Profimedia
 

U trenutnoj astrološkoj fazi, tranzit Uran u konjunkciji sa Vilijamovim natalnim Hironom signalizira aktivaciju njegovih najdubljih ranjivosti, posebno u petoj kući koja simbolizuje decu, ali i mogućnost paralelne veze. Postoji nagoveštaj da bi trenutni aspekti mogli biti povezani sa trudnoćom osobe izvan braka.

Njegova natalna konjunkcija Saturna i Marsa u Vagi sugeriše moguće nasleđivanje očevog pristupa partnerskim odnosima, uključujući i vanbračne veze. Kvadrat između Saturna, Marsa, Meseca i Sunca može ukazivati na unutrašnje konflikte koji bi mogli dovesti do razvoda, slično ponašanju njegovog oca.

Jamie Lorriman/Pool Photo via AP
 

Sedma kuća u njegovom horoskopu, smeštena u znaku Blizanaca, zajedno sa opozicijom između njegovog Sunca i Neptuna, nagoveštava mogućnost završetka braka zbog nevernih odnosa ili tajnih veza.

Što se tiče budućnosti, predviđa se da će april biti ključan mesec za rešavanje njegovog odnosa sa suprugom Kejt, kao i mogući početak procesa razvoda usled vanbračne afere.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike