Od toples modela do Megan Markl: Žene koje su bile u vezi sa članovima kraljevske porodice! I nisu se sve „udale za krunu" (FOTO)

17.01.2024

00:20

0

Mnogi su oni koji su zaboravili da na ovoj listi Naomi Kembel ima svoje mesto

Od toples modela do Megan Markl: Žene koje su bile u vezi sa članovima kraljevske porodice! I nisu se sve „udale za krunu" (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Veliki je broj devojaka koje maštaju o tome da postanu princeze i, uglavnom, na tome se sve i završava - osim u slučaju Volis Simpson, zbog koje se kralj Edvard VIII odrekao krune ne bi li je odveo do oltara. Lista poznatih žena koje pored nje još „nisu pazile šta su želele, pa im se to i ostvarilo", svakako, nije siromašna.

Megan Markl

Proslavljena glumica upoznala je današnjeg supruga (princa Harija, petog u redu za britansku krunu) 2016. godine najpre preko Instagrama, a potom su im prijatelji organizovali i sastanak naslepo. U septembru 2017. obelodanili su svetu da su u vezi na jednom događaju u Torontu. Dva meseca kasnije su stigle i vesti da se Megan udaje. Venčanje se odvilo u maju 2018, a dve godine kasnije - nema koga nisu šokirali saopštenjem da više neće biti „radni" članovi kraljevske porodice.

Megan Markl i princ Hari, Profimedia
 

Danas žive u Americi sa svoje dvoje dece.

Kerolajn Flek

Ova televizijska voditeljka je svojevremeno izlazila s Harijem. U svojoj autobiografiji bila je otkrila kako su ih prijatelji upoznali, te da su „čitavo veče proveli razgovarajući i smejući se". Pošto se pročulo da su zajedno, međutim, ljubavna sreća im je izmakla, objasnila je bila ona u svojoj knjizi.

- To je bilo to. Morali smo da prestanemo da se viđamo, a ja više nisam bila prezenterka, već ona Harijeva - pisala je Kerolajn, koja je 15. februara 2020. navodno podigla ruku na sebe, pa se o tome naširoko pričalo i pisalo.

U svojim memoarima, Hari je spomenuvši je istakao kako je ona bila duhovita, slatka, kul devojka, koju je iznenadilo što je on nije prepoznao".

Kerolajn Flek, Profimedia
 

- Nije bila umišljena... A kad su nas paparaci prvi put „upecali", te fotografije su zapalile sve oko nas. Kroz nekoliko sati napravila se gužva ispred kuća njenih roditelja, prijatelja, bake i dede - prisećao se bio, pa dodao kako su naprosto morali da se rastanu zbog pritiska, iako im je bilo lepo zajedno.

Naomi Kembel

Supermodel ukrala je mnoga srca, a jedno od njih navodno je bilo i princa Alberta II od Monaka, ubrzo nakon što su se upoznali na filmkom festivalu u Kanu 1995. godine. Potom, pisalo se kako su se viđali po Parizu, Londonu, pojavili su se jednom prilikom na izuzetno velikom i važnom događaju u Monte Karlu (Red Cross Ball)... Međutim, veza im nije posebno potrajala.

Naomi s Albertom II i Kvin Latifom na jednom događaju, Profimedia
 

Naomi je posle počela da se viđa s Leonardom Dikapriom, a princ i Šarlin Vitstok, olimpijka, nekadašnja južnoafrička plivačica, venčali su se 2011. godine.

Kerolajn Stanberi

Kerolajn Stanberi, Profimedia
 

Preduzetnicu i, svojevremeno, jednu od originalnih „IT" i devojaka iz rijalitija „Ladies of London" povezivali su s princom Endrjuom 2000, kad su se on i Sara (vojvotkinja od Jorka) rastali, prenosi dalje „Mirror". Nju je navodno onda vodio i po raznim događajima, a pošto su raskinuli - ostali su u korektnim odnosima.

Sofi Vinklman

Poznata i kao Big Suzi iz „Peep Show-a" i te kako je podigla prašinu kad se udala za lorda Frederika Vindzora, kog je upoznala u jednom izlasku 2007. Veridba je bila obavljena na Dan zaljubljenih dve godine zatim, a kasnije 2009. venčali su se u palati Hempton Kort.

Sofi i lord Frederik Vindzor, Profimedia
 

Ona je onda izabrala da svoju titulu ledi ne koristi kada je posao u pitanju. Par je 53. „na listi čekanja za krunu", a glumica koja se po udaji bez pardona pojavila u „Love Live Long", drami nominovanoj za Oskara, za kralja Čarlsa kaže da joj je veoma drag prijatelj.

Sofija Helkvist

Švedski „Page 3" model prvo se proslavila pozirajući u toplesu, sa zmijom koja je „prekrivala samo ono što je trebalo" za tamošnji „Slitz". Godine 2005. pojavila se i u rijalitiju „Paradise Hotel" u svojoj zemlji, iz kog je ispala u finalu. Pet godina kasnije upoznala je princa Karla Filipa, vojvodu od Vermlanda, preko zajedničkog prijatelja i po povratku iz Njujorka. Veridbu su obelodanili u junu 2014, a venčanje se onda odvilo 2015.

Sofija Helkvist, Profimedia
 

U braku su dobili dvoje dece.

Kamila Terlou

Televizijsku ličnost, nekadašnju zvezdu „Love Island-a", dovodili su u vezu s princom Harijem 2014. godine, pošto se on bio rastao s Kresidom Bonas. Ni jedno ni drugo, međutim, nisu potvrdili ove glasine. Pre ulaska u pomenuti rijaliti, pak, ona je naglasila kako kako o tome neće tamo da priča.

Kamila Terlou, Profimedia
 

- Potpuno sam zanemarila svoj privatni život i zato želim sada sebi da dam priliku da nekoga upoznam. Ne bih da moja prošlost na bilo koji način utiče na to. I ako me neko nešto tamo pita, ja inače ne razgovaram o takvim stvarima, privatnost čuvam za sebe i ne volim kada vi pričate umesto nekoga - objašnjavala je pomenutim medijima, te dodala da se svakako brinula da se ne proslavi kao „Harijeva devojka".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike