Ovako sad žive Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović: Sve se „vrti" oko male Kiare! (FOTO)

17.03.2024

08:45

0

Jedan od omiljenih poznatih parova u braku je od 2019. godine, a kruna istog svakako je njihova ćerka

Ovako sad žive Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović: Sve se „vrti" oko male Kiare! (FOTO)
Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa saradnica Ognjena Amidžića Tijana Stoisavljević i njen izabranik, fudbaler Mihailo Milutinović, venčali su se 2019, a pošto je oko četiri godine kasnije na svet došla njihova mezimica Kiara - započeli su život pravih mladih i modernih roditelja. 

Prostor u kom se sada baškare, sudeći po jednom od njegovih skorašnjih Instagram „storija" sav je u svetlim tonovima, nameštaju u trendu, pa „okićen" i najnovijom opremom za bebe, ne bi li svaki član porodice imao samo sebi podređen kutak, a posebno devojčica. Zlatni detalji, priznanja, sitnije uspomene... Sve ima svoje mesto. 

Par se, ipak, trudi da najveći deo svakodnevice i privatnog okruženja zadrži za sebe i svoje najbliže, čemu svedoče pojedine fotografije s manekenkinog profila. 

Iz tog razloga, podsetimo, Tijana je progovorivši javno o njihovoj tihoj bici kada je Mihailu život bio ugrožen mnoge iznenadila. 

― ...Moj muž je bio životno ugrožen usled loše operacije u Gruziji. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen - otvorila je za „Pink" bila dušu onda Stoisavljevićeva, ističući da o porazima ne bi pričala, jer su pobede uvek važnije. 

Ljubav sve pobeđuje

Takođe, nije im bilo lako zbog osuda koje su u jednom periodu „letele" ka njima jer „i posle toliko godina zajedno još nemaju dece". 

― Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu i dalje. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko možda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv - pričala je bila pomenutim medijima, znajući da će danas-sutra beba biti kruna njihove ljubavi, kao što sada Kiara i jeste. 

- Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji, ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada, napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka - zaključila je Tijana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike