Kako živi sestra Nataše Bekvalac? I dodatke jelima složila je pod konac: Stilistkinja u minimalističkom raju! (FOTO)

29.10.2023

00:10

0

Mnogima služi kao inspiracija

Kako živi sestra Nataše Bekvalac? I dodatke jelima složila je pod konac: Stilistkinja u minimalističkom raju! (FOTO)
Kristina Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac, sestra pevačice Nataše Bekvalac, skockala je svoj životni prostor po ugledu na velike svetske trendove. Stan u kom živi smešten je u elitnom delu grada i veruje se da je imala ozbiljnu pomoć profesionalaca dok ga je uređivala, a kako i sama važi za ženu „dobrog oka" - tačno je znala kako da svoja „četiri zida" na kraju i podredi nasledicima Petri i Noi

Prostorije u njenom domu raspoređene su tako da su u jednom delu kuhinja, trepezarija i dnevni boravak, piše „Story", dok su u drugom sobe za spavanje, a sve je dekorisano u svetlim i zagasito bež, te braon nijansama.

 

 

Često, Kristina se putem društvenih mreža oglašava iz svoje kuhinje u kojoj su čak i dodaci jelima poređani tako da „ne smetaju pogledu", što možete primetiti i sami u galeriji koja sledi. Tamo, ona redovno priprema zdrave obroke, posebno otkako je promenila način života, te se otarasila loših navika kao što su cigarete. 

Ivo Martinović, s kojim je osnovala porodicu i za kog se čak dva puta udavala, pa se razvodila, svakako je rado viđen gost u njenom vrlo prostornom, minimalističkom raju koji mnogima služi kao inspiracija za uređenje doma. 

 

 

Bela tehnika mahom je ugradna; ormariće je, navodi se zatim, birala od medijapana visokog sjaja koji se otvaraju na „tač" i pomoću magneta, a tu je i divno „ostrvo" oko kojeg se porodica okuplja. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike