Dečku naše voditeljke život visio o koncu: To su bitke koje smo vodili u naša četiri zida

31.12.2021

06:55

0

Autor: Marija Mitić

Ipak, par je uspeo da i iz ove životne situacije izvuče nešto pozitivno

Dečku naše voditeljke život visio o koncu: To su bitke koje smo vodili u naša četiri zida
ATAImages/ A.A.

Voditeljka Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihailo Milutinović već 10 godina uživaju u ljubavi. Njima je, nažalost, godinu na izmaku obeležila jedna ne tako lepa stvar - Mihailova povreda prsta i borba sa virusom zbog kojeg mu je život visio o koncu.

Ipak, par je uspeo da i iz ove životne situacije izvuče nešto pozitivno.

- Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru Draganu Radojičiću, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije - rekla je Tijana za Pink.rs na početku razgovora, a Mihailo se nadovezao:

 

 

- 2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog.

Tijana i Mihailo otkrili su i da li planiraju da javnost baš u 2022. godini iznenade radosnim vestima o prinovi, kao i da li između njih postoje određene nesuglasice kada je reč o roditeljstvu.

 

 

- Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete.  Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi I trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka - rekla je Tijana dok je Mihailo dodao:

 

 

- Dobijamo previše pitanja na tu temu gde mislim da se malo pravi i pritisak, ja se vodim time da sve ima svoj tajming i momenat. Mnoge stvari se u životu dese iznenada, ne postoji plan i tako mislim i za ovo.

Tijana i Mihailo su za kraj otkrili i koje su njihove najveće želje za 2022. godinu, ali i šta bi sve voleli da ostave iza sebe u 2021.

- Zdravlje i eto, trudnoća - to su nam želje. Želimo da nas ništa ne boli i da nam niko ne fali. Ovu godinu bismo ostavila iza leđa, jer tu joj je mesto. Bila je emotivno i privatno teška, ali hvala joj na srećnom kraju. I naravno, želimo nam svima da reč ''korona'' ostavimo iza sebe zauvek.

Bonus video:

instagram_gotrebinje

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi