Priča Tijane i Mihaila Milutinovića dokaz je da ljubav sve pobeđuje! Bili su na ozbiljnoj meti pre nego što su dobili dete (FOTO)

30.07.2023

08:45

1

Dok su osude pljuštale, voditeljka nije krila šta o njima misli

Priča Tijane i Mihaila Milutinovića dokaz je da ljubav sve pobeđuje! Bili su na ozbiljnoj meti pre nego što su dobili dete (FOTO)
Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović nedavno su se ostvarili kao roditelji. Ćerka Kiara kruna je njihove dugogodišnje ljubavi, do tada svakako ispunjene mnogo čime - smehom, ali i suzama, kako je voditeljka jednom prilikom sama otkrila, kada je sa fudbalerom slavila 11 godina jake veze. 

Stoisavljevićeva se porodila u bolnici „Dragiša Mišović" i sve je proteklo u najboljem redu. Prethodnog dana, sa velikim ponosom odvela je naslednicu kući, u društvu izabranika. Do samog porođaja, inače, bila je aktivna trudnica „dok je beba ne opomene". 

I pre nego što je ostala u drugom stanju, maksimalno je uživala kraj Mihaila, koga smatra svojom „mirnom lukom i domom".  

„Hvala ti za nas!"

 

 

— Jedanaest godina sa tobom, a brojimo i dalje... I suza i smeha, bilo je svega, a ti si još tu. Život sa tobom, uz tebe i pored tebe je sve samo ne mirno more, ali na kraju dana ti si moja mirna luka i moj dom. Ove godine će poklon malo kasniti, ali biće najlepši. Biće tvoj mali klon, biće mešavina tebe i mene u jednom malom biću. Hvala ti za to i hvala ti za svaki dan proteklih 11 godina, bilo da je bio lep ili malo manje lep. Hvala ti za nas — poručila je bila svom dragom Tijana, koja mu je pre oko četiri godine izgovorila i sudbonosno „da". 

 

 

Inače, par je prošao kroz ogromnu dramu kada je Milutinoviću svojevremeno život visio o koncu. 

― Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije ― objasnila je bila za „Pink.rs" onda ona. 

Takođe, nije im bilo lako zbog osuda koje su „letele" ka njima u jednom periodu, iz razloga što „i posle toliko godina zajedno, još nemaju dece". 

„Koliko je to ružno..."

Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu i dalje. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko možda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji, ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada, napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka ― istakla je jednom prilikom Tijana za pomenute medije.

Kako je rekla, tako je i bilo. Kiarom su opčinjeni otkako se rodila, a njihova ljubav - nastavlja da traje i da „svaki minus pretvara u plus". 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike