Zorannah uživa u luksuzu u Holandiji! Ovako izgleda stan u kom živi sa golmanom: Zlatni detalji na sve strane i kuhinja iz snova (FOTO)

07.02.2024

07:37

4

Influeserka i golman su napravili sebi pravi raj

Zorannah uživa u luksuzu u Holandiji! Ovako izgleda stan u kom živi sa golmanom: Zlatni detalji na sve strane i kuhinja iz snova (FOTO)
Zorana Jovanović Zorannah i Eloj Rum - Copyright Printscreen Instagram/ Zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah i njen dečko Eloj Rum, poznati holandski golman, pre nekoliko meseci su se iz Amerike, gde je on igrao za jedan tamošnji klub, vratili u njegovu rodnu Holandiju. 

Influenserka je na svom Jutjub kanalu dokumentovala ceo proces selidbe, pa i potražnju za stanom koji će kupiti i u kom će živeti. Posle samo nekoliko nedelja od preseljenja uspeli su da pronađu mesto koje će zvati svojim domom

Kako se moglo videti na snimcima koje je Zorannah objavljivala, ceo stan je u bež, zlatnim i belim tonovima. U velikom otvorenom prostoru nalaze se dnevna soba, trpezarija i kuhinja, u kojoj influenserka provodi puno vremena kuvajući, što je mnoge iznenadilo jer nisu znali da je tako spretna u kuhinji. 

Osim standardnih stvari u kuhinji, centralno mesto zauzima veliko ostrvo gde se nalazi i sudopera sa zlatnom slavinom, a u nastavku je veliki sto za ručavanje, sa nekoliko stolica - fotelja. Na plafonu se nalaze veliki lusteri u obliku krugova koji osvetljavaju prostor, a ono u čemu Zorannah uvek uživa jeste vaza sa puno cveća. 

Ona je jednom prilikom pokazala i kakav escajg i tanjire je kupila, a pored toga i brojne sitnice koje svakome trebaju u kuhinji. 

Što se tiče dnevnog boravka, u njemu se nalazi ogromna garnitura gde često provode vreme, razne umetničke slike na zidovima, a sa jedne i druge strane prostorije su veliki prozori dužinom celog zida, pa ima dovoljno prirodne svetlosti.

Naspram garniture smešten je televizor na zidu, a ispod njega komoda, dok se kraj prozora nalazi okrugla crvena fotelja sa jedne strane, a sa druge radni sto sa kompjuterom. 

U prolazu ka spavaćoj sobi nalaze se brojni ormani od poda do plafona u crnoj boji, a naspram velikog ogledala je i cipelarnik, takođe duž celog zida, tako da ima dovoljno mesta za njene cipele i golmanove patike. 

Spavaća soba je u istim tonovima kao i ostatak stana, ali je ona ne snima često, želeći na taj način da barem taj deo ostane privatan za nju i njenog izabranika, koji je juče proslavio 35. rođendan

Sve u svemu, nema sumnje da Zorannah i Eloj i te kako uživaju u svom parčetu raja u Holandiji, a da li će zbog njegove karijere morati opet da se sele, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike