Oglasili se sa VMA nakon optužbi ćerke Laneta Gutovića: Pokrenuli kontrolu, traži se krivac!

14.03.2024

17:28

0

Rešili su da stvar isteraju na čistac

Oglasili se sa VMA nakon optužbi ćerke Laneta Gutovića: Pokrenuli kontrolu, traži se krivac!
Milan Lane Gutović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Gutović, ćerka Laneta Gutovića, šokirala je javnost snimkom u kom je ispričala da su dva muškarca, te medicinska sestra sa VMA, dok je njen otac bio na intenzivnoj nezi, bili svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja u kom lišava njenu sestru i nju nasledstva.

Sada su se oglasili sa Vojno medicinske akademije, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

ATAImages/ Antonio Ahel/Facebook
Milan Lane Gutović i Milica Gutović

- Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju. Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom - stoji u saopštenju koje je ova institucija poslala 24sedam.

24sedam/Katarina Mihajlović
VMA

Milica je napravila pravu pometnju, a čini se da su se mnogi podelili u ovom slučaju. Ima onih koji je podržavaju da istera pravdu do kraja, a s druge strane i onih koji tvrde da sa ocem nije imala dobar odnos

U svojoj poslednjoj objavi ona se zahvalila svima na podršci.

- Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaoci moga oca Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koju ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim svoj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih stručnih ljudi, kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput vam se svima od srca zahvaljujem - ispričala je Gutovićeva na Fejsbuk profilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike