Ćerka Laneta Gutovića se ponovo oglasila: Branim svoja nasledna prava i ugled svog oca, on je bio plemenit čovek!

12.03.2024

10:18

0

Otkrila i u kakvom je odnosu bila sa ocem i majkom

Ćerka Laneta Gutovića se ponovo oglasila: Branim svoja nasledna prava i ugled svog oca, on je bio plemenit čovek!
Milica Gutović - Copyright printscreen/yotube/vodič za roditelje

Milica Gutović, ćerka Milana Laneta Gutovića, podigla je veliku prašinu kada je objavila video u kom je otkrila da je lišena očevog nasledstva na prevaru. 

Sada se ponovo oglasila na svom nalogu na Fejsbuku, te otkrila kakav je odnos imala sa roditeljima i zašto je odlučila da ispriča sve javno.

ATAImages/ Antonio Ahel/Facebook
Milan Lane Gutović i Milica Gutović

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima - stoji u objavi Milice Gutović.

Podsetimo, Milica je u videu na svom nalogu na Fejsbuku ispričala kako je nekoliko dana pred smrt njenog oca, dok je bio na intenzivnoj nezi, medicinska sestra u sobu uvela dva muškarca, koji nisu bili u srodstvu sa glumcem, te su oni, kao i ona, svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja.

Njime su Milica, njena sestra Nevena i Lanetova maloletna unuka navodno lišene nasledstva. 

- Zaveštanje je proglašeno, ali nije pravosnažno, jer smo se mi kao ćerke pobunile. Ovo je usmeno zaveštanje bez ikakvog potpisa, svedeno na prepričavanje i prisećanje dva navodna prijatelja i ono ostaje kao poslednji trag o mom ocu - rekla je, između ostalog, Milica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike