Tika Špic o Lanetovim ćerkama: Rekao mi je da ih nije video godinama! Otkrio da je posetio glumca pred smrt

13.03.2024

10:16

0

Komentarisao je aktuelni skandal o kom svi bruje

Tika Špic o Lanetovim ćerkama: Rekao mi je da ih nije video godinama! Otkrio da je posetio glumca pred smrt
Lane Gutović i Predrag Smiljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Amir Hamzagic/ATAImages

Milica Gutović, ćerka Milana Laneta Gutovića, šokirala je sve kada je objavila video u kom tvrdi da su njena sestra i ona lišene očevog nasledstva i to na prevaru.

Povodom njenih tvrdnji sada se oglasio i Predrag Smiljković, javnosti poznatiji kao Tika Špic, koji je bio Lanetov blizak prijatelj.

Milica je navela da je medicinska sestra, dok je njen otac bio na VMA, uvela u njegovu sobu dva muškarca koji nisu u srodstvu sa glumcem, te da su njih troje svedoci tog usmenog zaveštanja koji se njena sestra i ona lišavaju nasledstva. Smiljanić, pak, tvrdi da ti muškarci nisu nepoznati.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Lane Gutović

- I ta dva čoveka koja su ušla, koji su kao nepoznati, u stvari su bili gospodin Zarić i Puzić. Apsolutno nisu nepoznati. Oni su bili dan pre nas u poseti, a gospodin Zarić je čak kum Milici, tako da nisu baš nepoznati - kaže Predrag Smiljković.

Kako je dalje naveo, dva dana pred Lanetovu smrt imao je priliku da ga obiđe, kada je i upoznao pomenutu medicinsku sestru.

- Tada, kada sam ga video, bio je maltene gotova priča. Doktor koji je tada bio načelnik urgentne medicine bio je naš prijatelj, Lanetov i moj. On me je pozvao, rekao je da je gotovo, i da ako želim da ga vidim, da dođem. I mi smo otišli. Tamo je bilo medicinsko osoblje, sad čujem da je to ta medicinska sestra, za koju sam takođe čuo da je divna osoba i da je negovala čak Patrijarha Pavla do kraja života. Mi smo se obukli u skafandere i iz daljine sam čoveka, drugara mog video, i shvatio da je već prešao na onu stranu. Zvao sam Paju, Lanetovog sina, rekao sam mu eto, video sam Laneta, ne znam kako će biti, borimo se - kaže Tika.

ATAImages/ Antonio Ahel
Predrag Smiljković

On se osvrnuo i na Lanetove ćerke.

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka. Mi smo tada snimali "Belu lađu" i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: "Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao". On je odmahnuo rukom i rekao "Pešo", tako me zvao, "Nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

printscreen/yotube/vodič za roditelje
Milica Gutović

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu rekli da će nastali problem rešiti sudskim putem.

- E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci. Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudskim putem. Paju i Janka jako cenim i volim, to su čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic u uključenju u "Jutro na Blicu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike