Ko je Milica, ćerka Laneta Gutovića koja tvrdi da je prevarena za njegovo nasledstvo: Krenula je glumčevim stopama

11.03.2024

10:43

0

Spojila je više zanimanja u jedno

Ko je Milica, ćerka Laneta Gutovića koja tvrdi da je prevarena za njegovo nasledstvo: Krenula je glumčevim stopama
Milan Lane Gutović, Milica Gutović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Facebook

Milica Gutović, ćerka Laneta Gutovića, šokirala je javnost objavom o tome kako je medicinska sestra sa VMA, sa još dva nepoznata muškarca, navodno lišila nju i njenu sestra nasledstva njihovog oca.

Milica je, inače, Lanetovo najstarije dete. Njenu sestru Nevenu i nju je dobio u prvom braku, sa suprugom koju nikad nije eksponirao u javnosti.

Osim Milice i Nevene, Lane Gutović je u drugom braku s Biljanom Knežević, koja radi u Pozorištu na Terazijama, dobio sinove Jakova i Spasoja.

Da je talenat za umetnost nasledila od oca dokazuje činjenica da je Milica Gutović glumica i balerina, a kako joj je pedagogija još jedna sfera interesovanja, ona je uspela da spoji te tri ljubavi.

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - ispričala je jednom prilikom Milica, koja ima svoj baletski studio gde predaje deci predškolskog uzrasta.

Milica nije uspešna samo u baletu i pedagoškom radu. Nju smo, kao glumicu, imali prilike da gledamo u serijama "Mješoviti brak", "Urgentni centar", "Hotel sa sedam zvezdica", kao i u filmovima "Ivkova slava", "Odbačen", "Beli lavovi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike