"Ne zaslužuje ništa od Laneta!" Šokantni navodi o ćerki Milana Gutovića: Nije htela kontakt sa ocem do poslednjeg dana!

13.03.2024

20:16

3

Kaže i kako neosnovano napada medicinsku sestru

"Ne zaslužuje ništa od Laneta!" Šokantni navodi o ćerki Milana Gutovića: Nije htela kontakt sa ocem do poslednjeg dana!
Milan Lane Gutović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Gutović podigla je veliku prašinu u javnosti pričom o oduzetom nasledstvu svog oca, a sada je šokantne navode izneo i Lanetov prijatelj.

Naime, izvesni Dragan Vasiljković, poznat kao Kapetan Dragan, pričao je i o medicinskoj sestri Mari, koja je navodno, prema Miličinoj priči, uvela nepoznate ljude u sobu gde je ležao njen otac Milan Gutović.

- Ja sam bliski prijatelj sa Lanetom duže od četvrt veka i godinama se družim sa Marom Tešić (estra sa VMA koju Lanetova ćerka optužuje, prim. aut.). Milica ne govori istinu. Nikada nije imala kontakt, niti razgovor sa Marom, to je provereno. Sestra Mara nije bila "zadužena za brigu o Lanetu", a ona čak ni ne radi na odeljenju Intenzivne nege. Mara je lično poznavala Laneta i kao prijatelj ga je obilazila kada god je to mogla (jer radi u istoj bolnici gde je Lane ležao). Hvala joj! Lanetu je to mnogo značilo. On je zatražio da mu se dovede notar kako bi ostavio testament - naveo je Dragan, koji potom nije štedeo Milanovu ćerku.

printscreen/yotube/vodič za roditelje
Milica Gutović

 

- Milica nije htela kontakt sa Lanetom decenijama, do poslednjeg dana. Lane je izostavio ćerke iz testamenta svojom odlukom i to treba poštovati. Milica se nije udostojila čak ni na sahranu da mu dođe. Mislim da ne zaslužuje ništa od Laneta. Neosnovani napadi na sestru Maru puno govore o Milici i njenom karakteru - zaključio je svoje navode Dragan za "Alo".

Printscreen/Facebook/Milica Gutovic
Milica Gutović

 

Podsetimo, Milica Gutović je u snimku na Fejsbuku opisala kako je, zajedno sa sestrom navodno lišena nasledstva i to sve, navodno zbog medicinske sestre. 

U medije je istupao i glumac Predrag Smiljković, koji je takođe bio blizak sa Gutovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike