Lanetova ćerka se ponovo oglasila! Otkrila glavni motiv priče o nasledstvu! Poznati i detalji o ženi koju je Milica optužila za prevaru

13.03.2024

23:15

0

Medicinska sestra Mara, navodno je brinula i o patrijarhu Pavlu

Lanetova ćerka se ponovo oglasila! Otkrila glavni motiv priče o nasledstvu! Poznati i detalji o ženi koju je Milica optužila za prevaru
Milica Gutović - Copyright Printscreen/Facebook/Milica Gutovic

Milica Gutović ponovo se oglasila na društvenim mrežama o nasledstvu koje joj pripada od oca Milana Laneta Gutovića, a isto joj je navodno oduzeto.

Ona se zahvalila svim ljudima koji su joj pružili podršku povodom situacije koju je iznela u javnost. Spomenula je i stručne ljude jer se i njima obratila prvom porukom.

- Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaoci moga oca Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koju ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim svoj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih stručnih ljudi, kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput vam se svima od srca zahvaljujem - ispričala je Gutovićeva na Fejsbuk profilu.

 

 

Milica je u svojoj prvoj objavi pričala i o medicinskoj sestri koja njoj navodno nije dozvolila da poseti oca, ali je primila dvojicu ljudi radi navodnog usmenog zaveštanja testamenta.

printscreen/yotube/vodič za roditelje
Milica Gutović

 

Lanetov prijatelj Predrag Smiljković nešto ranije je ispričao navode o medicinskoj sestri Mari, koja je navodno negovala i patrijarha Pavla.

- Postoji ta sestra Mara koju sada optužuje Milica... Ona je slučajno bila tu, uopšte nije na tom odeljenju. Ta sestra Mara je negovala patrijarha Pavla do smrti. To je jedna divna osoba i imam samo reči hvale za nju na VMA, a čujem da je sada nešto terete. Ti što su bili (na koje je aludirala Milica Gutović, prim. aut.) su zapravo Miličin kum Zarić i pisac Puzić. Oni su došli u posetu da ga vide, Lane je bio svestan i rekao im je: "Nisam rešio imovinu, daj da to sada rešimo usmeno". Oni su istakli da su potrebna tri svedoka, a tu je bila ta sestra Mara gde je i pristala da svedoči, tako sam ja razumeo Paju (Lanetov sin, prim. aut.) - rekao je Tika Špic.

Amir Hamzagic/ATAImages
Predrag Smiljković

 

- Oni su se dogovorili, on im je rekao da će da obezbedi decu, odnosno sinove, a ćerkama je ostavio 25% od autorskih prava. Oni su krenuli kod notara, jer je taj usmeni testament morao da prođe proceduru, međutim Lane je u međuvremenu pao u komu. Zato kažem da je osetljivo, njemu se stanje pogoršavalo iz sata u sat. Eto to je cela istina -  dodao je Smiljković za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike