Budite sa nama u najglamuroznijoj holivudskoj noći: Najspektakularniji momenti sa crvenog tepiha i ceremonije u Dolbi teatru

10.03.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Od 22 časa do ranih jutarnjih sati garantujemo dobru zabavu i mnogo filmskih zvezda

Budite sa nama u najglamuroznijoj holivudskoj noći: Najspektakularniji momenti sa crvenog tepiha i ceremonije u Dolbi teatru
Copyright 24sedam

U noći između nedelje i ponedeljka biće održana 96. dodela Oskara - tradicionalno u čuvenom Dolbi teatru u Holivudu, pod voditeljskom palicom Džimija Kimela.

Što se tiče prezentera, u pitanju su imena poput Zendeje, Nikolasa Kejdža, Džejmi Li Kertis, Brendana Frejzera, Metjua Mekonahija, Mišel Jeo, Al Paćina, Mišel Fajfer, Dženifer Lorens, Krisa Hemsvorta... i opet - po tradiciji, neki od prošlogodišnjih uručuju statue novim pobednicima.

Profimedia
 

Ovogodišnja ceremonija izaziva veliko interesovanje zbog fenomena "Barbihajmer" koji je prošle godine opčinio ceo svet. Očekuje se dolazak najvećih filmskih zvezda, a videće se da li će se obistiniti predviđanja da će film "Openhajmer" trijumfovati u najvećem broju kategorija, kao i kako će proći sada već legendarni film "Barbi". 

Povratak crvenog tepiha

Očekuje se i obaranje nekoliko istorijskih rekorda, a sigurno je da neće izostati ni određene intrigantne situacije koje su posebno vezane za govore dobitnika. 

Holivudske zvezde će ponovo šetati crvenim tepihom koji je prošle godine bio u boji šampanjca, sigurno je da ćemo uživati u glamuroznim toaletama velikih filmskih diva, a ceremonija će biti održana na spektakularnoj sceni koja oduzima dah.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP/Profimedia
 

Pozivamo vas da zajedno sa nama budete u ovoj raskošnoj filmskoj noći dodele najprestižnije nagrade u svetu kinematografije i da iz minuta u minut pratite sva najznačajnija dešavanja na crvenom tepihu i samoj ceremoniji.

Od 22 časa do ranih jutarnjih sati garantujemo dobru zabavu i mnogo filmskih zvezda na portalu 24sedam. 

Listu nominovanih možete pogledati ovde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike