Dodela Oskara 2024! Ko će biti voditelj, prezenteri, zabavljači - ovo je sve što treba da znate! (FOTO)

06.03.2024

20:40

0

Ceremonija će se, po našem vremenu, odviti u noći između nedelje i ponedeljka

Dodela Oskara 2024! Ko će biti voditelj, prezenteri, zabavljači - ovo je sve što treba da znate! (FOTO)
Pripreme za dodelu Oskara 2024. godine - Copyright Profimedia

U noći između nedelje i ponedeljka, po našem vremenu, biće održana 96. dodela nagrada Oskar - tradicionalno u čuvenom Dolbi teatru u Holivudu, a pod voditeljskom palicom Džimija Kimela.

Njemu je ovo, inače, četvrti put da se nalazi u ovoj ulozi. Oskara je, podsetimo, vodio protekle, kao i 2017, te 2018. godine.  

Džimi Kimel, Profimedia
 

Što se tiče prezentera, u pitanju su imena poput Zendeje, Nikolasa Kejdža, Džejmi Li Kurtis, Brendana Frejzera, Metjua Mekonahija, Mišel Jeo, Al Paćina, Mišel Fajfer, Bed Banije, Dženifer Lorens, Krisa Hemsvorta... Naime, napominje „Deadline", i opet - po tradiciji je da neki od prošlogodišnjih uručuju statue novim pobednicima.

Nastupi

Kategorija za najbolju pesmu će biti prava poslastica, a ovo su dobro znana lica koja će izvoditi „zvuke" nominovane za prestižnu nagradu: Džon Batist, Beki Dži, Bili Ajliš i njen brat Finijal O'Konel, Skot Džordž i „The Osage Singers", Rajan Gosling i Mark Ronson.

Crveni tepih - ponovo crvene boje

Krem Holivuda je prošli put do Dolbija koračao po tepihu boje šampanjca. Razmatralo se i o boji čokolade, ali penušavi napitak ipak je bio pobedio. Ove godine, međutim, tepih je „vraćen" u crveno.

Prostiranje crvenog tepiha pred dodelu Oskara 2024, Profimedia
 

Slavni kuvar Volfgang Pak, takođe, „hvata zalet" za ovaj masivni događaj. U galeriji koja sledi čeka vas i delić onoga što će ovog vikenda on - po tradiciji poslužiti prisutnima u Dolbiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike