Pre Relje Popovića volela NBA zvezdu! Nikolija Jovanović je dve godine bila u vezi sa košarkašem, ali joj je jedna stvar smetala (FOTO)

25.02.2024

16:10

0

Imala je punu podršku mame Vesne

Pre Relje Popovića volela NBA zvezdu! Nikolija Jovanović je dve godine bila u vezi sa košarkašem, ali joj je jedna stvar smetala (FOTO)
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Nikolija Jovanović godinama je u skladnom braku sa kolegom Reljom Popovićem u kome su dobili dve naslednice, Hanu i Reu.

Njih dvoje su vezu započeli nakon saradnje oko pesme "Alkohola litar", a Relja je tada još uvek bio član grupe "Elitni odredi". Ovo je bio sam početak Nikolijine karijere, a o njenom životu se prethodno nije znalo mnogo, iako je ćerka pevačice Vesne Zmijanac.

ATAImages/ A.A.
Nikolija Jovanović

Jedan od glavnih razloga jeste što je Nikolija dobar deo devojačkog života provela u inostranstvu, a poznato je da se školovala u Atini. Dok je živela u Grčkoj upoznala je i otpočela vezu sa košarkašem Tanasisom Adetokumbatom, koji je potom karijeru nastavio u NBA ligi.

 

 

U vezi su proveli dve godine, tokom kojih je ona često odlazila u Ameriku, a imala je punu podršku svoje majke Vesne.

Raskid je usledio 2014. godine, navodno zbog sve češćih svađa, ali i zbog toga što je košarkaš želeo da mu se Nikolija pridruži u Americi, dok je ona ipak odlučila da ostane u Srbiji i nastavi sa muzičkom karijerom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike