Nikolija priznala šta se dešavalo dok je tonuo splav na kom peva Relja, pa otkrila detalje susreta sa Anom Nikolić!

26.01.2023

23:06

0

Pevačica se osvrnula i na pripremu spektakla koji je održala na MAC-u i otkrila ko joj je bio najveća podrška

Nikolija priznala šta se dešavalo dok je tonuo splav na kom peva Relja, pa otkrila detalje susreta sa Anom Nikolić!
Nikolija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milioni gledalaca širom regiona pomno su ispratili audio-vizuelni spektakl koji ce večeras održao u Štak Areni u Beogradu.

Tokom druge večeri glamurozne ceremonije Music Awards Ceremony 2023, dodeljene su najprestižnije nagrade za muzička ostvarenja, a brojne zvezde iz zemlje i regiona prodefilovale su crvenim tepihom. Samo one najveće imale su priliku da svojim performansom u visokoj produkciji Skymusic-a daju sve od sebe i zagreju publiku u Areni, ali i milione kraj malih ekrana, izvođenjem svojih najvećih hitova.

Pevačica Nikolija Jovanović primila je nagradu za trep numeru ženskog izvođača, nakon čega je u sklopu svog nastupa pored starih hitova predstavila i novu pesmu "Prezime" koju je radio Stefan Đurić Rasta.

24sedam/Goran Sivački
Nikolija Jovanović

Nikolija je u razgovoru sa medijima nakon završenog spektakla progovorila na razne teme, ali i podelila prve utiske.

- Sve se završilo! U prethodnih dvadeset dana sam naučila da igram oko šipke i drago mi je da sam naučila, jer je ples najteža stvar. Do pre dva dana sam se stresla i plašila sam se da li ću to uopšte uspeti i vrlo sam ponosna na sebe jer to nije nimalo lako - počela je Nikolija.

Suprug Relja Popović joj je bio najveća podrška tokom spremanja ovog nastupa.

- Relja je ponosan... Znao je da sam ja veliki radnik i da ću to uspeti. On je imao više poverenja u mene nego ja sama - priznaje Nikolija.

Nikolija se potom osvrnula na Reljin novogodišnji nastup na splavu "Fristajler" koji je potonuo u ponoć. Pevačica je otkrila šta se dešavalo u njenom domu dok je tonuo splav na kom peva njen suprug.

- Nisam se zabrinula, ne zato što ne brinem, već zato što sam spavala u tom trenutku. Tako da kad je došao kući pitala sam "Kako je bilo", on je rekao "Potonuo je splav"... Reko dobro nemoj da se šališ, onda je rekao da je stvarno potonuo splav - priča Nikolija.

M.M./ATAImages
Nikolija i Relja Popović

- Biti majka je teško kao i sve ostalo, samo što zahteva dobru organizaciju. Relja i ja imamo pomoć, to je baka - dodaje Nikolija.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni, mnogo se spekuliše o njenom duetu sa majkom Vesnom Zmijanac, koji nikako da se dogodi.

- Ako neko napravi tu pesmu, ja sam više nego za, tako da producenti izvolite. Večeras sam pevala refen nove pesme koju je radio Rasta, zove se "Prezime" i kako on kaže to nije pesma nego remek delo i to je sledeći projekat kom se mnogo radujem - priča pevačica.

Pevačica ističe da privatno vodi miran život, koji ne bi menjala ni za šta na ovom svetu. Priznaje da nije u kontaktu sa nekadašnjom drugaricom Anom Nikolić, koju je pre nekoliko meseci srela poslednji put.

- Nisma u kontaktu sa Anom Nikolić, srele smo se pre par meseci u istom mestu, radile smo vikend zajedno... Sele smo, ispričale se i to je to - otkriva Nikolija.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Šta je Nikolija u razgovoru sa medijima još rekla, detaljnije pogledajte u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike