Relja Popović pokazao luksuzni penthaus na Vračaru: Ovim komforom su Nikolija i on zamenili stan Vesne Zmijanac! (FOTO)

14.02.2023

09:40

0

Zbog proširenja porodice odlučili su se za novi, komforniji dom

Relja Popović pokazao luksuzni penthaus na Vračaru: Ovim komforom su Nikolija i on zamenili stan Vesne Zmijanac! (FOTO)
Relja Popović i Nikolija Jovanović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Reper Relja Popović i Nikolija Jovanović važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni, a o svom privatnom životu bračni par retko priča u javnosti.

Nedavno se spekulisalo da su se Nikolija i Relja iselili iz stana pevačicine majke Vesne Zmijanac, na Vračaru, a razlog je bio proširenje porodice, te im je Vesnin stan postao "tesan" nakon dobitka druge ćerke.

Par sa dve ćerke je odlučio da se preseli u komforniji stan, a Relja je sada na svom Instagramu pokazao delić otmosfere iz njihovog porodičnog doma.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Nikolija Jovanović i Relja Popović

Nikolija i Relja su pazarili luksuzni penthaus, a reper je na svom Instagramu pokazao i pogled koji se prostire širom Vračara.

Reper se snimio kako leži na sofi u dnevnom boravku, te se sa jedne strane videla kuhinja u crnoj boji, dok je u jednom trenutku pokazao i drugi zid na kojem se može videti ogromna polica sa knjigama, i stolice iz trpezarije.

Prema pisanjima domaćih medija, stan Vesne Zmijanac u kom su živeli ranije, sada je izdat.  Shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu, te su odlučili da svojim ćerkicama pruže komforniji prostor za odrastanje.

Ipak, Relja i Nikolija nisu odmakli daleko, te su se odlučili za penthaus koji je takođe na Vračaru.

Poznato je da je Vesna Zmijanac tokom čitave karijere novac ulagala u nekretnine, pa je tako podržala i odluku ćerke i zeta da kupe stan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolija Jovanović i Relja Popović

Spekuliše se da su Relja i Nikolija po sopstvenom nahođenju opremili novi stan. Ćerkice imaju odvojene sobe, dok oni borave u odvojenoj spavaćoj sobi. Veliki prostor stana su odvojili i za garderober, budući da je zbog prirode posla imaju mnogo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike