Kako su prošle prve „Zvezde Granda" bez Sanje Kužet: Nije vam bio dosta jedan, sad imate dva Nedeljkovića na sceni! (FOTO)

25.02.2024

11:40

0

Ana Sević pozdravljena je ovacijama

Kako su prošle prve „Zvezde Granda" bez Sanje Kužet: Nije vam bio dosta jedan, sad imate dva Nedeljkovića na sceni! (FOTO)
Ana Sević i Voja Nedeljković - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Sanja Kužet zvanično je otišla na trudničko bolovanje, a njeno mesto u „Zvezdama Granda" noćas je prvi put popunila pevačica Ana Sević. U ulozi voditeljke, sudeći po komentarima sa društvenih mreža, odlično se snašla.

Kolega Voja Nedeljković dočekao ju je širokog osmeha, a onda ju je i džentlmenski poljubio u ruku, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Sanja Kužet, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svima vama koji volite „Zvezde Granda“, dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je u blagoslovenom stanju, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji – počeo je Voja i nastavio:

- Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata „Grand" produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković.

Tada, Sevićeva je ušetala na scenu talent-šoua, vidno raspoložena.

- Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima – izjavila je, a Voja se onda nadovezao rečima:

„Ovo mi je velika podrška!"

- Upoznali smo se kada si ti kročila na ovu scenu, bila si takmičarka, da ne pominjemo koje godine. Postala si majka troje dece, ali da ne bi nekoga zbunili sada si i Nedeljković – našalio se u poznatom stilu, misleći na Anin brak s Danijelom Nedeljkovićem.

- Tako je, sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan. Vojo, hvala na divnoj dobrodošlici, ovo mi je velika podrška. Ove divne reči mi jako znače - odgovorila mu je pevačica, nakon čega se i kreativni direktor „Granda" oglasio, Saša Popović.

„Znam da će sve biti kako treba!"

Saša Popović, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Nije nas bilo u ovom studiju tačno sto dana, emisiju koju ste gledali prošle nedelje, nju smo snimili davno, još u 2023. godini. Večeras imamo još dve promene, ali prvo da kažem Ana, zdravo. Kada mi je Sanja rekla da je trudna, ona to malo teže iznosi, nisam imao dilemu i odmah sam pozvao Anu koja je već dve godine vodila „Zvezde Granda“, četiri godine je vodila i „Neke nove klince“, tako da si ti apsolutno već uigrana, znam da će biti sve kako treba – istakao je na samom početku emisije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike