Umesto Marka Miljkovića u „Zvezdama Granda" je pevao ovaj muzičar! Isplivala tajna čuvana više od decenije

25.02.2024

06:45

0

Ena Popov, s druge strane, svoj je deo snimila „na keca"

Umesto Marka Miljkovića u „Zvezdama Granda" je pevao ovaj muzičar! Isplivala tajna čuvana više od decenije
Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prisetivši se svog prvog voditeljskog iskustva, Marko Miljković kao gost jedne emisije istakao je kako smatra da se i nije tako dobro snašao, iako su mnogi bili oni koji su pozdravili taj njegov rad.

Tada, prema njegovim rečima, imao je 23 godine i trebalo mu je nešto malo opuštenije. Odradivši sezonu u „Zvezdama Granda", zato, nastavio je dalje.

- Vodili smo Ena Popov i ja „Zvezde Granda" 2007. godine. Ima tu prostora i da se malo zezaš, međutim, previše je to bilo onako... Kako da kažem, bez neke dinamike u emisiji. Odradili smo tu jednu sezonu i to je to - kazao je Marko u „Bunkeru" supruzi Luni Đogani, koja vodi ovu emisiju, pa se potom dotakao pesme s početka šoua koju je ona, kao i mnogi onda, mnogo volela.

Dobro došli nama svi, braćo, sestre, drugovi, ko muziku ne voli, odmah nek' se isključi. Pevaćemo sada svi, biraće se najbolji, zajedno sad biramo najbolje što imamo..." glasi delić iste koja Miljkoviću, prema sopstvenom priznanju, nikako nije „išla".

„Trudio sam se, ali..."

- Vezano za tu pesmu, mogu jednu anegdotu da ispričam. Više puta sam odlazio u studio sa Žikom Jakšićem da je otpevam, iako sam ja antitalenat za pevanje. Nekoliko puta sam pokušavao da je otpevam, da to bude baš moj glas, pošto tu pesmu pevaju muškarac i žena, jel tako. Ena Popov otpeva to „na keca", sve super, a ja pevaj, pevaj, leti mi glas.... Zamisli kad otpevaš, pa ni oni silni kompjuteri u studiju na mogu da isprave moj glas kako treba, ne mogu. Na kraju glas nije moj. Žika je otpevao umesto mene. Liči na moj, ali on ipak ima malo dublji glas pa se primeti, ima sluha... - istakao je, na šta mu je Luna rekla da ona to uopšte nije „registrovala".

Žika Jakšić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike