Ana Sević je i ranije bila deo "Zvezda Granda" sa ovim kolegom: Ovako je izgledala, a klinci su je obožavali (FOTO)

20.02.2024

06:35

0

Pevačica je uzbuđena i što će sada biti deo projekta

Ana Sević je i ranije bila deo "Zvezda Granda" sa ovim kolegom: Ovako je izgledala, a klinci su je obožavali (FOTO)
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević imala je voditeljski angažman u okviru "Grand" produkcije i ranije, pošto je vodila muzička takmičenja koja su bila dosta propraćena.

Pevačica sada zamenjuje Sanju Kužet u "Zvezdama Granda", a sa kolegom Milanom Mitrovićem, vodila je ovaj program od 2011. do 2013. godine.

 

 

Njih dvoje bili su atrakcija za gledaoce, s obzirom na lepotu i šarm koji poseduju, a pored velikog takmičenja, bili su deo i šoua "Neki novi klinci" od 2014. go 2016. godine. U pitanju je takmičenje u kojem su se deca do 15 godina nadmetala u pevanju, a mnogi klinci su isticali koliko obožavaju Anu. Ona je, isto kao i Mlian, tešila decu koja su bila izbačena iz takmičenja.

U "Zvezdama Granda" došlo je do smene jer je Sanju Kužet otišla na trudničko bolovanje.

Ana Sević nije krila uzbuđenje zbog vraćanja u šou-program.

ATAImages/ A.A.
Ana Sević

 

- Imam osećaj kao da sam juče bila ovde, a ne pre deset godina u "Zvezdama Granda", pa onda u "Nekim novim klincima". Ovu scenu jako volim i ovde se osećam kao kod kuće. To je bio poziv koji se ne obija. Koliko god da još uvek nisam planirala da se vratim, Saša kada me je pozvao i otkrio kako stoje stvari, rekalo mi je "To samo ti možeš", tu nije bilo dileme. "Grand" je moja kuća. Odatle sam potekla - ispričala je Ana.

Podsetimo, umesto Cece koja je bolesna, na mesto žirija u "Zvezdama Granda" došla je Ivana Peters, a Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike