Snežana Đurišić, u jeku velike rasprave u „Zvezdama Granda": Teu Tairović nikako ne smatram koleginicom!

25.02.2024

11:10

0

Marija Šerifović, sa druge strane, za nju je ipak imala koju reč hvale

Snežana Đurišić, u jeku velike rasprave u „Zvezdama Granda": Teu Tairović nikako ne smatram koleginicom!
Tea Tairović, Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Članovi žirija „Zvezda Granda" tokom najnovije emisije ušli su u raspravu posle izvedbe jedne takmičarke, pa je Marija Šerifović naglasila kako će za nju pevanje zauvek ostati od presudnog značaja.

Saša Popović, međutim, kada se nadovezao na priču, prisetio se Tee Tairović i njenog učešća u šouu, nakon čega je čitav razgovor postao još „vreliji".

Tea Tairović, ATAImages/M. M.
 

- Setimo se kako ste 2016. godine „iskasapili" Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda - kazao je on, na šta mu je Dragan Stojković Bosanac kazao da ne preteruje, kao neko ko ju je slušao na jednom nastupu u Bosni.

Šerifovićeva je potom istakla kako je Tea „jedina u Srbiji koja se bavi tim muzičkim žanrom", što je Bosanca navelo da pita ostatak ekipe da li Tairovićevu smatraju svojom koleginicom.

- Ne, to nikako ne smatramo - odbrusila je onda Snežana Đurišić.

Tea Tairović, ATAImages/M. M.
 

Podsetimo, Snežana je svojevremeno kao gošća druge emisije kazala da sa scene ima „dosta dobrih koleginica, ali ne i prijateljica".

- Nemam ja prijateljice, imam dobre koleginice. Vidimo se kada se sretnemo poslovno. Retko se viđamo privatno na nekim sedeljkama i po kućama, nisam taj tip - iskrena je bila Đurišićeva u „Premijeri".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike