Saša Popović posle 100 dana pauze u „Zvezdama Granda": Dok ja sedim u ovoj stolici, sve ide kako treba! (VIDEO)

19.02.2024

15:22

0

Kreativni direktor „Granda" objašnjava da je, uprkos raznim šuškanjima, on izabrao Anu Sević za novu voditeljku šoua i ne razmišljajući o bilo kome drugom

Saša Popović posle 100 dana pauze u „Zvezdama Granda": Dok ja sedim u ovoj stolici, sve ide kako treba! (VIDEO)
Saša Popović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Saša Popović pojavio se na prvom snimanju „Zvezda Granda" posle duže pauze dobro raspoložen i vrlo zadovoljan izborom - da Ana Sević odmeni trudnu Sanju Kužet u pomenutom talent-šou, kao voditeljka. Objasnivši kako će žiri izvesno vreme funkcionisati sa malim izmenama, kreativni direktor „Granda" objasnio je da je pevačicu pozvao i ne razmišljajući ni o jednoj drugoj.

Iznenadne promene mu, kako kaže, uopšte nisu strane.

Saša Popović, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Navikne se čovek. Imali smo raznih dešavanja i dobrih i loših... Ali, dok ja sedim tamo, u onoj stolici, sve to funkcioniše i ide kako treba - tvrdi Saša, koji je potom nastavio o tome kako je tačno odabrao novu voditeljku „Zvezda Granda".

- Kada mi je Sanja rekla da je trudna i da će krajem februara biti u petom mesecu, pošto teže podnosi trudnoću, mislio sam da ne bilo dobro da nastavi dalje sa emisijama. Odmah mi je pala na pamet Ana Sević, jer ona je još ranije bila voditelj. Prvo što sam je pitao je bilo kako su deca, kako izgledaš... Kada je upitanju voditelj, ne mora da bude toliko poznat, ali kada je u pitanju član žirija, mora. Da li je to pevač, pevačica, kompozitor, tekstopisac, mora da poznaje muziku - objašnjavao je pred sedmom silom on, pa naglasio:

Ana Sević, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

„Nijedna voditeljka se nije nudila!"

- Mimo Ane mi niko nije pao na pamet, odmah sam to prelomio. Pričalo se da to može biti Jovana Jeremić... Mnoge voditeljke bi mogle da vode emisiju, nije to toliko zahtevno kao biti član žirija. Mene niko nije zvao da se nudi, ja sam to sam sve. Sam sam prelomio. Članove žirija sam odmah obavestio. Oni su bili oduševljeni.

Kako je Anu Sević pozvao u šou, s kojom drugom voditeljkom bi voleo da ponovo sarađuje i još mnogo toga čeka vas na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike