Prvo snimanje „Zvezda Granda" posle duže pauze! Ana Sević dočekuje takmičare, a evo kako ju je Popović uopšte zvao u šou (FOTO/VIDEO)

19.02.2024

14:15

0

Ona će odmeniti Sanju Kužet dok je na trudničkom bolovanju

Prvo snimanje „Zvezda Granda" posle duže pauze! Ana Sević dočekuje takmičare, a evo kako ju je Popović uopšte zvao u šou (FOTO/VIDEO)
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

„Zvezde Granda" nastavile su danas svoja snimanja, posle duže pauze. Dobro raspoložena ekipa žirija okupila se na starom mestu, a nova voditeljka, pevačica Ana Sević, bila je posebno uzbuđena - jer će se prvi put naći oči u oči i sa takmičarima tekuće sezone.

Podsetimo, Ana odmenjuje Sanju Kužet, koja je otišla na trudničko bolovanje.

Žiri, s druge strane, takođe trenutno prolazi kroz izvesne promene. Anu Bekutu će u nekoliko emisija menjati Dragan Kojić Keba zbog izvesnih obaveza pevačice. Cecu Ražnatović zbog bolesti na kraće će zameniti Ivana Peters.

- Sto dana smo imali pauzu. Nastavljamo sa malo izmenjenom ekipom. Ana Bekuta iz opravdanih razloga neće snimati pet emisija i umesto nje dolazi Dragan Kojić Keba, a pošto je Ceca noćas dobila temperaturu 40, danas će je zameniti Ivana Peters - kazao je Saša Popović pred sedmom silom, pa je onda nastavio o tome kako mu je Sevićeva odmah pala na pamet, čim mu je Sanja rekla da je u drugom stanju.

„Pošto teže podnosi trudnoću..."

- Kada mi je Sanja rekla da je trudna i da će krajem februara biti u petom mesecu, pošto teže podnosi trudnoću, mislio sam da ne bilo dobro da nastavi dalje sa emisijama. Odmah mi je pala na pamet Ana Sević, jer ona je još ranije bila voditelj. Prvo što sam je pitao je bilo kako su deca, kako izgledaš... Kada je upitanju voditelj, ne mora da bude toliko poznat, ali kada je u pitanju član žirija, mora. Da li je to pevač, pevačica, kompozitor, tekstopisac, mora da poznaje muziku - objasnio je on, a kako je još tekao razgovor sa Sašom pogledajte u snimku koji sledi.

Pevačica svoje raspoloženje akonto svega i da je htela - nije mogla da sakrije:

- Muž je odlično reagovao. On voli kad sam na sceni, u medijima, zna i da volim scenu, a što se ostalog tiče, mi smo pravi tim. Uskladićemo obaveze kako moramo i sigurna sam da ćemo uspeti - istakla je između ostalog Ana, spremna kao zapeta puška za nove radne pobede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike