Ovo je spisak svih plastičnih operacija Kardašijanovih: Fotografije pre i posle pokazuju da imaju dobrog plastičara

24.02.2024

07:45

0

Tokom godina su se trudile da demantuju da su išta radile, ali u jednom trenutku su morale da prestanu da kriju

Ovo je spisak svih plastičnih operacija Kardašijanovih: Fotografije pre i posle pokazuju da imaju dobrog plastičara
Copyright Profimedia

Otkako su se prvi put pojavile pred kamerama, ženski deo porodice Kardašijan - Džener je bio tema glasina o tome šta su radile na sebi, odnosno koliko puta su posećivale plastičnog hirurga.

Članice popularne porodice su dugo negirale da su radile nešto na sebi, a primeri su bili razni - od implanta u zadnjicama do filera u obrazima.

Kajli Džener

Kajli Džener je bila najviše kritikovana kada je priznala da je stavila filere u usta, nakon što je dugo tvrdila da su joj usne punije zahvaljujući dobroj šminki.

Od većih operacija otkrila je da je radila grudi, zbog čega se kaje.

- Volela bih da ih nikad nisam uradila. Svima bih preporučila da sačekaju sa tim i da razmisle tek pošto imaju decu - rekla je Kajli u jednoj od epizoda šoua i dodala:

- I ja imam ćerku. Srce bi mi se slomilo kada bi rekla da hoće nešto da radi na sebi kad bude imala 19 godina. Ona je nešto najlepše ikada. Želim da budem najbolja majka i najbolji primer za nju.

Kris Džener

Kris se nikada nije stidela da prizna šta je radila na sebi, a neke operacije je imala i pred kamerama. Tako je 2018. godine u šouu "U korak sa Kardašijanovima" operisala uši, zatezala lice i vrat za svadbu svoje ćerke, a botoks joj je svakodnevica.

Naravno, uradila je i grudi, ali ih je i menjala u jednom trenutku posle skoro tri decenije i to kod istog doktora. 

Kortni Kardašijan

Kortni je, poput njene sestre Kajli, uradila silikone u grudima, a to se odigralo kada je imala 22. godine. I ona se, očekivano, pokajala zbog toga.

- Uradila sam grudi, ali kada bih mogla da vratim vreme, sigurno ne bih. Bila sam preslatka ranije - rekla je Kortni jednom prilikom i dodala:

- Shvatila sam da sam napravljena da izgledam na određeni način i razmišljam o tome da uklonim silikone.

Kim Kardašijan

Kim je svakako najpoznatija članica porodice i ona koja je sve ostale proslavila. Zato se za nju spekuliše duže od svih da li je i šta radila na sebi.

Međutim, ona je do sada jedino priznala da je koristila botoks. 

Kloi Kardašijan

Kloi je možda jedina sestra koja je doživela najveću transformaciju. 

Kada je reč o plastičnim operacijama, ona je otkrila da je jedino operisala nos i, pored toga, druge tretmane slične botoksu, dok to nije jer je na njega reagovala loše.

Ipak, Kloi je zahvaljujući napornim treninzima, promeni ishrane, boje kose dovela sebe do toga da danas izgleda bolje nego ikada.

Kendal Džener

O Kendal su takođe kružile glasine da je uradila nos i filere, ali je ona sve to demantovala.

Kako je istakla, nos nije operisala već je samo umela dobro da ga našminka, te da je ona model kome ne treba da radi ništa na svom licu.

Jednom prilikom je upitana da li njene sestre i ona postavljaju nedostižne standarde lepote, sa čim se ona nije složila.

- Uživamo u tome da brinemo o sebi i budemo zdravi. Tako da mislim da mi zapravo predstavljamo i reklamiramo to da trebate biti najzdravija verzija sebe - rekla je tada Kendal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike