Kloi Kardašijan o burnom odnosu sa bivšim koji ju je varao: Da li bi bilo lakše da ga olajavam i svetim mu se? Definitivno!

14.01.2024

08:00

0

Otkrila je sa kakvim se osećanjima nosi svakog dana

Kloi Kardašijan o burnom odnosu sa bivšim koji ju je varao: Da li bi bilo lakše da ga olajavam i svetim mu se? Definitivno!
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan i njen bivši dečko i otac njeno dvoje dece - Tristan Tompson, su zbog njegovih prevara imali veoma buran odnos. 

Ono što smo mogli da vidimo u porodičnom rijalitiju "Kardašijanovi" jeste da se najmlađa od tri sestre Kardašijan trudi da sa njim ima dobar odnos, ali sada priznaje da joj to ne ide uvek lako.

- Sa mnom i sa Tristanom, da li bi bilo lakše da nikad više ne pričam sa njim i da ga olajavam svuda? Naravno - kaže Kloi i dodaje:

Profimedia
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan

- Mnogo je teže biti dobar. Još je teže ako si na nekog ljut. Teško je da gledaš nekog u lice ispred svoje dece i budeš nasmejan. Verujte mi, tako se osećam svakog dana. 

Kako je dalje objasnila, morala je da nauči da kontroliše svoja osećanja.

- Bilo je toliko situacija kada su moja osećanja preuzela kontrolu i kada sam bila impulsivna, pa objavila nešto što sam zažalila. Ali, po mom mišljenju, nikad se neću pokajati zbog toga što sam bila dobra osoba. Da li ima dana kada želim da budem osvetoljubiva kučka? Naravno. Ali to radim u privatnosti - ispričala je Kloi.

Profimedia
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan

Podsetimo, Kloi i Tristan imaju dvoje dece - Tru (5) i Tejtuma (17 meseci). Obe trudnoće su ispraćene pričama o košarkaševim prevarama. 

Godine 2018, samo 48 sati pre nego što je rođena njihova ćerka, saznalo se da je Tristan prevario Kloi. Četiri godine kasnije, par je ušao u proces sa surogat majkom, a zajedno sa celim svetom, i Kloi je saznala da je Tristan napravio ranije dete drugoj ženi. 

Pored ovih, poznato je da je Tristan prevario Kloi sa Džordin Vuds, inače tada najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike