Zavirite u bogatu baštu Kim Kardašijan: Na imanju vrednom više od 60 miliona dolara izgradila je raj za dušu i telo (FOTO)

10.03.2023

07:45

0

Od povrća i voća ima svega, a ono što joj pretekne donira u humanitarne svrhe

Zavirite u bogatu baštu Kim Kardašijan: Na imanju vrednom više od 60 miliona dolara izgradila je raj za dušu i telo (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia/Pixabay

Kim Kardašijan nije samo zvezda njenog porodičnog rijalitija, milijarderka i preduzetnica, već i neko ko veoma vodi računa o načinu na koji vodi svoj život.

Zato nije čudno što je na njenom imanju, vrednom više od 60 miliona dolara, izgradila i baštu gde proizvodi voće i povrće koje konzumiranju njena deca i ona. 

Kada se odlučila na ovaj korak, Kim Kardašijan je angažovala firmu koja će joj obezbediti da ima iskustvo da gaji lokalno, organsko voće i povrće koje će moći iz njene bašte da stigne do njenog stola. Pored onoga što koristi njena porodica, ono što uzgaji, donira bankama hrane za one kojima je pomoć potrebna.

Kim je na svom nalogu na Instagramu pokazala da u svojoj bašti gaji brokoli, zelenu salatu, avokado, plavi patlidžan, artičoke ali i narandže, jagode, kajsije, breskve, nektarine, limun. 

Poseduje i drvo masline, nara, guavu, smokve... Nema čega nema.

Bogatstvo Kim Kardašijan procenjeno je prošle godine na 1.8 milijardi dolara i raste neviđenom brzinom, s obzirom na to da u svom vlasništvu ima brend donjeg veša i odeće za oblikovanje tela "Skims", kozmetiku "SKKN", a otvorila je firmu za privatni kapital "SKKY" koja se fokusira na ulaganje u potrošačke i medijske poslove.

Profimedia
Kim Kardašijan

Pored toga, ona je sama po sebi brend, a neretko samo za jednu objavu na Instagramu, gde je prati 347 miliona ljudi, zaradi i po nekoliko miliona dolara

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike