Privatna kuvarica Kardašijanovih otkrila šta slavna porodica voli da jede: Imaju i spisak zabranjenih namirnica

25.01.2024

23:20

0

Za njih radi već devet godina

Privatna kuvarica Kardašijanovih otkrila šta slavna porodica voli da jede: Imaju i spisak zabranjenih namirnica
Porodica Kardašijan - Copyright Profimedia

Porodica Kardašijan spada u jednu od najpopularnijih na svetu, svaki njihov korak je ispraćen, a i ono što urade se komentariše danima. Zato je mnogima zanimljivo da saznaju detalje o njima, iako mnogo toga čuju u porodičnom rijalitiju.

Sada je Kristijana Ju, privatna kuvarica porodice, otkrila detalje i o tome šta članice ove porodice vole da jedu. Ona je prvo počela da radi za Kris Džener, da bi potom prešla i na sve ostale ženske članove porodice. 

Profimedia
Kris Džener, Kim, Kloi i Kortni Kardašijan

- Što se tiče njihove ishrane, stvarno su disciplinovane - započela je ona, te otkrila da poznate dame stalno vežbaju, te da zbog toga moraju da se hrane zdravo, ali nekad sebi dopuste i neki "slatki užitak":

- Recimo, ako pojedu pohovani sir, one to nadoknade u teretani. Jako su disciplinovane po tom pitanju. Mogu da pojedu testeninu, sir, hleb, ali su veoma aktivne po pitanju jutarnjih šetnji i vežbanja. 

Inače, nakon što je šest godina kuvala za poznatu porodocu, Kristijana je počela da radi i ketering za njihove privatne događaje, ali i za praznike gde u njihovim domovima one organizuju žurke. 

Instagram printscreen/kimkardashian
Sestre Kardašijan - Džener

Kristijana je otkrila da one imaju i namirnice koje su zabranjene, odnosno koje ne jedu. 

Kortni je veganka, pa tu vodi posebno računa, Kendal mrzi ljutu papriku, a Kloi jede pileća prsa i ćuretinu samo ako želi da unese više proteina u organizam.

- Deca su izbirljiva, ali uz kreativnost i dok su deo kuvanja, voljni su da probaju. Vole da isprobavaju nova jela - zaključila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike