Iz ove kancelarije Kim Kardašijan vodi imperiju od dve milijarde dolara: Zid sa njenim naslovnicama, solarijum i privatna prodavnica

19.01.2024

07:45

0

Komadi nameštaja kakve nema niko, a tek da vidite njen privatan studio za fotografisanje

Iz ove kancelarije Kim Kardašijan vodi imperiju od dve milijarde dolara: Zid sa njenim naslovnicama, solarijum i privatna prodavnica
Kancelarija Kim Kardašijan - Copyright Youtube screenshot/ Kim Kardashian

Kim Kardašijan važi za najpoznatiju starletu na svetu, a svojim vrednim radom uspela je da stvori imperiju vrednu skoro dve milijarde dolara. 

Pored raznih poslova kojima se bavi, ona je osnovala i tri firme - "Skims", "Skkn" i "Skkypartners". Kako je poznata po tome da voli luksuz i ekstravaganciju, Kim je pokazala i kako izgleda njena firma iz koje vodi poslove, a u njoj nema čega nema.

Na samom početku, Kim u firmu ne dolazi kao svi ostali ljudi, već u nju ulazi kolima. Na samom ulazu nalazi se ogroman ekran, gde se smenjuju njene fotografije i gde voli da predstavlja svoje kampanje. Naspram njega se nalazi ogromna krevet - garnitura na kojoj bi, bez problema, moglo da sedi preko 20 ljudi. 

Odatle se ulazi u veliku kuhinju, gde se nalaze veliki, drveni stolovi i stolice u istom tonu, a kako je ispričala, upravo ova prostorija se najviše koristi i često organizuju događaje u njoj. 

Na svakom koraku nalaze se male čekaonice, koje su posebno stilizovane. Naravno, sve u njenoj firmi, koja se prostire na skoro 4.000 kvadrata je u bež, belim i zemljanim tonovima.

Iz kuhinje se ulazi u veliku prostoriju za šminkanje i presvlačenje, koju Kim koristi isključivo za modele. Direktno iz nje se ulazi u studio za fotografisanje, a kako je sama istakla, jako je raduje što može da ima svoj studio blizu kuće za sve što joj je potrebno.

Očekivano, Kim ima i svoju privatnu prostoriju gde se sređuje, a u kojoj voli da provodi vreme. Pored mesta za šminkanje i frizuru, ima i garnituru na kojoj voli da odmara i gleda TV, ali i veliko kupatilo.

U jednom kraju ovog velikog prostora nalaze se i mini prodavnice sa njenim proizvodima, a sve je zaštićeno 24 časa sa čuvarima. 

Na prvom spratu nalaze se konferens sala i čekaonica, gde su izloženi magazini na kojima je ona - čisto da ljudi koji imaju sastanke sa njom znaju šta ih čeka. 

Na drugom spratu se nalazinjena lična kancelarija, u kojoj ima 3D model svog privatnog aviona, ali i svog mozga. Tu je, naravno, i čekaonica, a ono što se posebno izdvaja jeste zid na kom se nalaze uramljene sve naslovne strane na kojima je Kim do sada bila. 

Tu su i kancelarije njenih radnika, kao i mala kuhinja, soba za materijale i mini kol centar. Kada se spusti sa sprata, dolazi direktno nazad do izlaza iz firme, pa na taj način može u krug da obiđe svoje malo carstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike