„Bilo je minus 27 stepeni..." Dejan Milićević Ani Sević ovo nikada neće da zaboravi!

18.02.2024

06:45

0

Zauvek će joj ostati zahvalan

„Bilo je minus 27 stepeni..." Dejan Milićević Ani Sević ovo nikada neće da zaboravi!
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prisetivši se snimanja spota za pesmu „Noći u Sibiru" od Saše Matića, Dejan Milićević otkrio je kao gost jedne emisije na čemu će pevačici Ani Sević zauvek ostati zahvalan.

- Bilo je minus 27 stepeni u Pančevu. Kamerman bukvalno nije mogao da drži kameru, jer su mu se prsti lepili za metal, a i kamera je prestajala da radi - počeo je on u „Zvezde Granda - Specijalu", pa onda nastavio:

- Ana Sević na terasi, u providnoj haljini, glumi trudnicu koja čeka svog vojnika Milana Mitrovića da se vrati sa ratišta. Stavili smo joj i trudnički stomak i sve, a ona stoji u tankoj haljinici na minus 27 - pamti Dejan i dan-danas.

Potom, istakao je da je Ana onda pokazala da je ozbiljan profesionalac.

„Ženo, ulazi unutra!"

Dejan Milićević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kako bih ubrzao snimanje, kažem joj nakon što je snimljeno: „Dobro je, ženo, ulazi unutra, završili smo scenu“, a ona stoji na toj hladnoći, okreće se i kaže mi: „A jel si siguran da imate sve kadrove?“. „Ana, ulazi unutra. Minus 27 je, ne želim da te nosim na duši." Zahvalan sam joj ceo život što se toliko žrtvovala u tom spotu. To je nešto herojski, nije ni minus pet ili 10, to je skoro minus trideset stepeni – objašnjavao je Milićević u pomenutoj emisiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike