Ana Sević i njen suprug kupili luks vilu na Bežanijskoj kosi! Ovako izgleda njihov novi dom, terasa na krovu sa palmama (FOTO/VIDEO)

07.02.2024

22:29

0

Pevačica je i sama obišla svoj novi dom da vidi kako teku radovi

Ana Sević i njen suprug kupili luks vilu na Bežanijskoj kosi! Ovako izgleda njihov novi dom, terasa na krovu sa palmama (FOTO/VIDEO)
Ana Sević i Danijel Nedeljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković su do sada, kako je poznato, živeli u veoma luksuznom stanu, ali će se to, čini se, promeniti. 

Kako se navodi, njih dvoje su kupili luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u koju se još uvek nisu uselili, a majstori još uvek obavljaju radove. 

Ekipa "Paparaco lova" otkrila je da je ovaj par pazario kuću, pa su i pokazali kako ona izgleda, baš u trenutku kada je Ana bila u dvorištu vile, gde se kratko zadržala, valjda da vidi kako sve napreduje. 

Kako se moglo videti spolja, oni imaju veliko dvorište, a kuća je ogromna, sa velikim prozorima i terasama, od kojih jedna na krovu ima čak i palme.

Inače, kako se ranije pisalo, Ana je uvek želela da ima spa i veliki bazen u svom domu, a to joj je suprug navodno i omogućio, za šta je izdvojio 50.000 evra.

ATAImages/Antonio Ahel
Danijel Nedeljković i Ana Sević

Kada će se njih dvoje preseliti u novi dom, nije poznato, ali nema sumnje da će i te kako uživati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike