Ovaj pevač je brat Dejana Milićevića! Malo ko je znao: Evo i za koji su spot udružili snage! (FOTO)

27.12.2023

09:50

0

Danas najčešće radi privatne proslave

Ovaj pevač je brat Dejana Milićevića! Malo ko je znao: Evo i za koji su spot udružili snage! (FOTO)
Dejan Milićević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Brojna imena postala su poznata zahvaljujući Dejanu Milićeviću, međutim, malo ko je znao da ovaj modni fotograf i reditelj ima i polubrata na estradi. On je Tomislav Milićević Toca, pevač, a Dejanov brat po ocu, koji je izuzetno cenjen u muzičkim krugovima.

Još dok je bio mali, bilo je jasno za šta je talentovan.

 

 

Zavrsio je nižu muzičku školu, odsek klavir, prenose dalje mediji pisanje „Republike". Jedno vreme je radio kao di-džej, a prve veće korake u pevanju napravio je dvehiljaditih u klubu „Bombo", koji je držao sada pokojni Džej Ramadanovski. Po istom je, inače, nazvan bend sa kojim nastupa.

Posle izvesnog vremena po klubovima, debitovao je na festivalu „Sunčane skale" u Herceg Novom, 2001. Četiri godine zatim ulazi u studio i snima prvi album. Na istom, kao autori potpisali su se Dejan Abadić, Dragan Brajović - Braja, Bane Opačić i Dragan Mijačević - Dadula, dok su mu prateće vokale pevale Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Madam Piano i Ana Petrović.

„Neće mi biti žao"

Spot za pesmu „Neće mi biti žao" radio mu je polubrat, Dejan Milicević. Snimali su u izvesnoj luksuznoj vili u Zemunu, napominju pomenuti mediji i, ponašali se isključivo poslovno, pa je sve proteklo bez veće pompe.

Dejan Milićević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike