Saša Matić otkrio nepoznate detalje o Džejevom životu: Svi su ga ostavili kad nije imao novca, ostali smo samo nas četvorica

15.01.2024

15:15

0

Bio je široke ruke

Saša Matić otkrio nepoznate detalje o Džejevom životu: Svi su ga ostavili kad nije imao novca, ostali smo samo nas četvorica
Saša Matić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Matić prisetio se druženja sa pokojnim kolegom Džejem Ramadanovskim, te istakao da su Džeju brojni saradnici okrenuli leđa kada je upao u finansijske probleme. 

 - Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojima su Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra - rekao je tada Saša Matić.

Pevač tvrdi da je Džej bio "široke ruke", a da su ga ljudi napustili onda kada je njemu bila potrebna pomoć. 

ATAImages/M. M.
 

- Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko.

Podsetimo, film "Nedelja" o životu Ramadanovskog uskoro će ugledati svetlost dana, a poseban fokus staviće se na čuveni koncert na Tašmajdanu 1991. godine. 

– Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – rekao je Džej jednom prilikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike