Istrošili se da pokažu koliko se vole: Buketi cveća, skup šampanjac i zlatna ruža! Anastasija se istopila zbog gesta svog muža

14.02.2024

14:23

0

Pokazali svoju romantičnu stranu

Istrošili se da pokažu koliko se vole: Buketi cveća, skup šampanjac i zlatna ruža! Anastasija se istopila zbog gesta svog muža
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Bilo da slavite Svetog Trifuna ili Dan zaljubljenih, danas je važno da svojoj voljenoj osobi pokažete koliko je volite. 

To su uradile i mnoge poznate ličnosti, koje su se pohvalile poklonima koje su dobili od svojih dragih osoba, a mora se priznati da su bili i te kako maštoviti, ali i da su se istrošili.

Teodora Džehverović, tako, iako ne želi da prizna da je u vezi, se pohvalila ogromnim buketom crvenih ruža, koje su došle u zanimljivom pakovanju. Pevačica nije mogla da skine osmeh sa lica dok je pozirala u beloj haljini, a imala je i poruku.

- Da te čini istinski srećnom i da ti kaže svaki dan koliko si lepa - napisala je ona u opisu.

Podsetimo, kako se piše već neko vreme, Teodora je navodno u vezi sa Maticom Rebecom, košarkašem.

S druge strane, par koji stalno pokazuje koliko se voli su Anastasija i Nemanja Gudelj. Oni su vezu krunisali tajnim venčanjem, a fudbaler nije žalio novca da pokaže supruzi koliko je voli.

On je, tako obezbezdio balone u obliku srca i poljupca, skupocen šampanjac i slatkiše, ali i, očekivano, buket crvenih ruža.

- Srećan Dan zaljubljenih, bubiška. Volim te zauvek. Buba - pisalo je na kartici koja je stigla od Nemanje, a Anastasija se pohvalila:

- Imam najboljeg muža na svetu. Volim te.

Romana Panić, koja se upustila u novi biznis sa svojim izabranikom, je pokazala da je on spojio lepo i korisno, pa joj je napravio picu u obliku srca.

- Eto to me je sačekalo na pragu, kad je pozvonio - napisala je ona.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas proslavljaju godišnjicu braka. Pevač je poznat po tome da je veliki tradicionalista, a ovog puta je njegova supruga imala šta da kaže.

- Ne znam kome je Sveti Valentin, a kome Sveti Trifun, ali nama je godišnjica braka.

Podsetimo, Sloba i Jelena su se venčali u manastiru Svete Trojice u Dubnici, u blizini Zlatara, na današnji dan pre dve godine.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, koji trenutno žive u Dubaiju zbog posla, slave Dan zaljubljenih baš u ovom gradu. Nekadašnjoj voditeljki suprug iskazuje ljubav na razne načine, a čak je za nju i zapevao.

Freepik
Dan zaljubljenih, ilustracija

Jovana Jeremić, koja je odnedavno u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, dobila je na poklon od svog voljenog zlatnu ružu i naočare sa zlatnim lavovima sa jedne i druge strane stakala.

- Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jedan mali deo večnosti, koliko traje moj život - pisalo je na posveti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike