Njihovo venčanje vas je oduševilo u 2023. godini: Poznati par je uspeo da se sakrije od svih, a mlada nije nosila venčanicu

02.01.2024

00:08

0

Sve se odigralo proteklog leta, nadomak Beograda

Njihovo venčanje vas je oduševilo u 2023. godini: Poznati par je uspeo da se sakrije od svih, a mlada nije nosila venčanicu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Godinu 2023. priveli smo kraju, a nešto što ju je obeležilo, barem kada je estrada u pitanju, jesu njihova slavlja, u ovom slučaju konkretno venčanja.

Na našem portalu imali ste prilike da glasate za TOP 5 venčanja koja su održana prošle godine, a vašim glasovima je to ubedljivo bilo sudbonosno "da" koje su izgovorili Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj.

Intimna ceremonija

Pevačica i fudbaler imali su intimnu ceremoniju i uspeli su da skrivaju da su se venčali čak nekoliko nedelja. 

Ceremoniji je prisustvovalo tek desetak zvanica, njima najbliži ljudi, a venčanje je obavljeno u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda.

Anastasijina kuma

Mnogo se pisalo o tome ko je Anastasijina kuma na venčanju, pre svega jer je u pitanju poznata ličnost. 

Naime, njena kuma bila pevačicina drugarica iz detinjstva, glumica Tara Milutinović.

Nije nosila klasičnu venčanicu

Anastasija je odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već se odlučila za dugu, belu, asimetričnu haljinu sa jednim otvorenim ramenom, pomalo drapiranju, dok je zadnji deo sa karnerima, poput šlepa, dopirao do poda.

Haljinu je uklopila sa belim sandalama sa visokom šminkom, a kada je frizura u pitanju, nosila je decentnu punđu. Od nakita je, kako se moglo videti, imala diskretne minđuše, narukvicu i sat. 

S druge strane, Nemanja se odlučio sa nešto klasičniju varijantu - bela košulja, crne pantalone i patike.

Printscreen/instagram/raznatovicanastasija
Nemanja i Anastasija Gudelj

Velika svadba

Kako se pisalo u domaćim medijima, Anastasija i Nemanja su, navodno, planirali da naprave i veliku svadbu krajem prošle godine.

Međutim, oni to nikada nisu potvrdili, te nije poznato da li su plan pomerili za ovu godinu i da li će do velikog svadbenog veselja uopšte doći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike