Jovana Jeremić izašla s dečkom u provod: Ljubili se naočigled svih! (FOTO)

12.02.2024

22:30

1

Sa Draganom Stankovićem već izvesno vreme uživa u vezi

Jovana Jeremić izašla s dečkom u provod: Ljubili se naočigled svih! (FOTO)
Jovana Jeremić i Dragan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić i Dragan Stanković izašli su večeras na jedan događaj, pa i razmenjivali nežnosti naočigled svih. Voditeljka je za ovu priliku, inače, obukla malu crnu haljinu i kratku bundu, dok je njen izabranik, vlasnik lanca pekara, nosio komplet od svetlog teksasa. 

U jednom trenutku, njena bunda bez problema završila je u njegovim rukama, ne bi li ona mogla i bez nje da ispozira. 

Potom, Jovana je otkrila i kako će provesti Dan zaljubljenih. 

- On me svaki dan obraduje sa nečim, meni je najveći poklon kada je on sa mnom. Najveći poklon mi je da taj dan bude tu, uz mene. Zadovoljna sam sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični - ispričala je ona za jedne medije, pa je onda dodala da li Draganu smeta što je ona najčešće u centru pažnje. 

„Navikao je, ja sam zvezda!"

- On uživa o tome, da mu smeta, ne bi mogao da bude sa mnom. Navikao se na sve to, on je tip muškarca koji voli da pored sebe ima ženu kao (što sam) ja. Ja sam zvezda i meni treba neko ko će da mi pomogne da još više sijam - naglasila je Jeremićeva, koja je nešto zatim obrazložila kako je uspela da ga zavede, ako ne kulinarskim umećem. 

- Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Žena koja je u krevetu „zver", u pozitivnom smislu, koja je prava umetnica u ljubavi, svakom spadaju gaće i pre nego što legne u krevet sa njim (smeh) - zaključila je ona. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike