Teodora Džehverović na utakmici bodrila dečka košarkaša: Pevačica želela da ostane neprimetna, sve vreme nosila kačket (FOTO)

05.02.2024

12:11

0

Donela mu sreću

Teodora Džehverović na utakmici bodrila dečka košarkaša: Pevačica želela da ostane neprimetna, sve vreme nosila kačket (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Teodora Džehverović primećena je juče na tribinama dok je pomno pratila utakmicu njenog dečka, košarkaša Matica Rebeca. On već duže vreme igra u FMP-u, a juče je u okviru 19. kola AdmiralBet ABA Lige igrao protiv Igokee i osvojio čak 15 poena.

Pevačica je bila u ležernoj kombinaciji, farmerkama i crnoj majici, uz koje je uklopila čizme i kačket ispod kog je želela da se sakrije, ali joj to nije pošlo za rukom.

Ona je bila u društvu prijatelja, inače frizera, a potom su sa ostalim navijačima napustili halu.

Inače, mnogi komentarišu da je Teodora donela sreću svom izabraniku, te da je zbog njenog prisustva juče briljirao.

Pevačica izbegava temu svog ljubavnog života, te ni ovu vezu nije želela zvanično da potvrdi iako se već uveliko spekuliše da par živi zajedno. Ipak, ona je nedavno govorila o tome šta sve njen idealni partner mora da ispunjava.

- Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom - rekla je ona za "Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike