Romana s dečkom pokrenula privatni biznis: Prvo smo živeli tako, pa se divna ideja rodila!

02.02.2024

08:45

0

Ne krije koliko uživa

Romana s dečkom pokrenula privatni biznis: Prvo smo živeli tako, pa se divna ideja rodila!
Romana Panić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Romana Panić i njen izabranik pokrenuli su privatni biznis u Beogradu. Tačnije, on se na taj korak odvažio, a pevačica mu u svemu drage volje pomaže.

Kao veliki ljubitelji italijanske kuhinje, naime, koji su jedno vreme i živeli u toj zemlji, došli su na ideju da otvore mali restoran i Romana ne može biti srećnija akonto toga.

- Tačno je, pokrenuli smo biznis, tačnije moj izabranik. Pomažem i ja, divna priča, to je mali restoran italijanske kuhinje - počela je ona za „Telegraf" pa dodala: Mi smo živeli tako i on i ja, tako da volim njihovu kuhinju i eto, divna ideja se rodila.

Romana Panić, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Podsetimo, Romana Panić je u opširnom razgovoru za 24sedam jednom prilikom ispričala kako zamišlja svoju svadbu s izabranikom s kojim već izvesno vreme deli život.

- Nikad se nije toliko u novinama neko udavao kao ja (smeh). To kad se ne desi u nekim godinama koje su očekivane, posle... To će biti neka moja intimna ceremonija, u crkvi... Živim sa svojim izabranikom, ali o tom — potom - objasnila nam je, između ostalog, ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike