Skandal se nastavlja! Milan Popović poslednjom objavom ponovo provocira Severinu: „Jedna je majka, a očeva ima više?“ (FOTO)

09.02.2024

11:31

1

U komentarima su ga napali

Skandal se nastavlja! Milan Popović poslednjom objavom ponovo provocira Severinu: „Jedna je majka, a očeva ima više?“ (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Happy

Severina je proteklog meseca ostala bez starateljstva nad sinom Aleksandrom, koji je dodeljen ocu, pa je odlučeno da ga pevačica viđa utorkom i četvrtkom, kao i svakog drugog vikenda.

Oduzimanje sina Severini podiglo je javnost u celom regionu na noge, a poruke podrške dolaze sa svih strana.

Nakon odluke Vrhovnog suda u Zagrebu, kao i velikog pritska javnosti, Milan Popović se kratko oglasio i istakao da je reč o odluci koja ide u korist njihovog maloletnog sina. Međutim, sada je ponovo odlučio da isprovocira bivšu partnerku, pa je na Instagramu objavi sledeću fotografiju:

-„Jedna je majka“, a očeva ima više komada, šta li? – piše na slici.

 

 

U komentarima, mišljenja su bila podeljena, pa je tako bilo onih koji su ga podržali, ali i mnogo njih koji su ga osudili.

 „On je njeno jedino, vama nije“, „Najbitnija je sreća deteta, ako ste se morali razvesti, ne morate se 20 godina razvlačiti po sudovima“, „Nije dete raslo u očevom stomaku, nego u stomaku svoje majke“, „Traume ostaju detetu dok se vi prepucavate“, „Otac je bitna figura, što ne umanjuje ulogu majke“…

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy/ATA Images
Milan Popović i Severina

Podsetimo, pevačica je na svom prvom nastupu nakon skandala, pročitala govor kojim je podržala sve majke koje se bore sa istim problemima, pa emotivno otpevala numeru „Rođeno moje“.

- Kažu da moramo da ćutimo o slučajevima kad su deca u pitanju. I biti pokorne. Ćutala sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nemo čekala i verovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu dece, ako ne mene. Ćutala sam dok mi nisu prvi put uzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanom otimanju dece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stati.. Hvala na podršci, nikad neću moći da vam zahvalim, moj duboki naklon - navela je ona.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike