"Severina je bila kod egzorciste": Milan Popović tvrdi da sa bivšom komunicira samo preko tužbi

28.12.2023

21:00

0

Izneo brojne optužbe

"Severina je bila kod egzorciste": Milan Popović tvrdi da sa bivšom komunicira samo preko tužbi
Severina Vučković, Milan Popović - Copyright ATA Images/A.A., Youtube

Severina je u nedavnom intervjuu istakla da je bivšem partneru Milanu Popoviću sve oprostila, kao i da mu je predložila da popričaju, a na šta je on odgovorio salvom uvreda. 

Međutim, Milan se sada oglasio i demantovao ove navode, ističući da je Severina nedavno upražnjavala jedan ritual. 

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
 

- Evo ponovo mi tražite da demantujem insinuacije. Nikada nisam vređao Severinu, isto tako nikada mi Severina nije predlagala da razgovaramo, njen način komunikacije je isključivo preko tužbi preko suda! Pod vređanjem o kojem govori misli na moje pitanje zašto sudu nije prijavila da je nedavno bila kod egzorciste u Novom Mestu gde joj je rađen egzorcizam pošto taj ritual podrazumeva da je osoba kojoj se radi ozbiljno psihički poremećena. Ritual egzorcizma koji joj je rađen je isti kao što nam je poznat iz horor filmova, uz čitanje molitvi za isterivanje zla, prisustvu svedoka, bljuvanju blata itd. Normalno je da sam se kao roditelj zabrinuo - rekao je on za Kurir

Printscreen: Instagram/severina
 

Podsetimo, Severina je u pomenutom intervjuu naglasila da oproštaj ne znači i odustajanje od pravde. 

- Ljudi se dele na one koji sude, one koji mere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dve grupe. Praštam svima, pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju, da sednemo sami i razgovaramo. Na to mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda. Međutim, praštati je jedno, a drugo odustati od pravde. Očekujem od suda da napokon odradi moje tužbe protiv direktorka škole i bivše pravne zaštitnice - kazala je ona za Gloria.hr. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike