Milan Popović ponovo o odluci suda i dobijanja starateljstva! Tvrdi da radi u interesu deteta

25.01.2024

10:46

0

Dete se, inače, izjasnilo da želi da živi sa majkom

Milan Popović ponovo o odluci suda i dobijanja starateljstva! Tvrdi da radi u interesu deteta
Milan Popović - Copyright printscreen/kurir tv

Biznismen Milan Popović oglasio se ponovo povodom presude hrvatskog Vrhovnog suda po kom je  dobio starateljstvo nad sinom Aleksanadrom.

S obzirom na to da mediji ne prestaju da pišu o slučaju koji je redak - da dete pripadne ocu, Popović ističe da želi da zaštiti sina.

- Povodom brojnih medijskih pitanja vezanih uz odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske, kao i moje buduće postupanje, ističem kako u cilju zaštite interesa i dobrobiti svog maloletnog sina, ne želim javno da istupam, komentarišem, niti da iznosim bilo kakve detalje vezano uz navedeni sudski postupak, te molim medije za razumevanje kao i da se suzdrže od daljih objava i komentara, a sve u najboljem interesu deteta - rekao je Milan za Kurir.

Printscreen/YouTube/Hrvatska radiotelevizija
Severina Vučković

 

Podsetimo, hrvatskoj pevačici Vrhovni sud je u potpunosti oduzeo starateljstvo nad maloletnim sinom te je u potpunosti vratio njenom bivšem mužu.

Mnoge javne ličnosti, poput Ane Bekute, Nataše Bekvalac, Milice Todorović, Emine Jahović, Tijane Dapčević, Sofije Milošević, Seke Aleksić i mnogi druge su podržale Severinu, a među njima se našla i Vedrana Rudan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike