Severina ne skriva bol koji oseća, svi su joj govorili da ne priča o detetu: Ćutala sam dok mi ga nisu prvi put oduzeli!

27.01.2024

16:43

0

Kako je priznala, svakog dana se trudi da smogne snage da ustane iz kreveta

Severina ne skriva bol koji oseća, svi su joj govorili da ne priča o detetu: Ćutala sam dok mi ga nisu prvi put oduzeli!
Severina Vučković - Copyright A.A./ATAImages

Severina Vučković je poslednjih dana tema javnosti u regionu, nakon što je izgubila starateljstvo nad sinom, koje je delila sa bivšim partnerom Milanom Popovićem. 

Ona je protekle večeri imala nastup na Jahorini, gde se publici obratila emotivnim govorom, a sada je isto učinila i na svom nalogu na Instagramu. 

- Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao - velikoj i moćnoj, da ovih dana uopšte smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmernom ljubavi pokušam lično zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću - napisala je ona, pa nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Moj inboks na Instagramu je pun. Gotovo svake sekunde dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš iz Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka odluku nad svoje dve devojčice da idu ocu zlostavljaču.

Ona je potom otkrila i da su joj savetovali da ne priča javno o svemu kroz šta prolazi.

- Kažu da moramo da ćutimo o slučajevima kad su deca u pitanju. I biti pokorne. Ćutala sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nemo čekala i verovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu dece, ako ne mene. Ćutala sam dok mi nisu prvi put uzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanom otimanju dece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stati.. Hvala na podršci, nikad neću moći da vam zahvalim, moj duboki naklon - napisala je ona, pa zaključila:

A.A./ATAImages
Severina

- I... Je*ale ih proceduralne pogreške. I za kraj - psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete.

Na ovom nastupu je pevačica izmenila i deo svoje pesme posvećene sinu, pa ju je drugačije i otpevala.

- Jer što me nije ubilo... neće me ni ubiti - rekla je ona i dobila aplauz. 

Na kraju je ponovo izmenila reči pa je umesto "Na meni kola nek se slome", otpevala "Na njima kola nek se slome" i podigla srednji prst.

Podsetimo, zbog Severininog slučaja oglasili su se mnogi, pa čak i sam vrh političke scene u Hrvatskoj. Posebno je mnogima zasmetala izjava predsednika Vrhovnog suda Radovana Dobronića, koji je između ostalog rekao da pevačica "nije mala i nemoćna ženica", te da je "verovatno najmoćnija žena u Hrvatskoj".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike