Saša Joksimović govorio da se razvodi, a onda je došlo do preokreta: Ovo je njegovo javno pojavljivanje u sakou u kojem se oženio! (FOTO)

04.02.2024

17:23

0

Govorio je o odnosu sa sinom

Saša Joksimović govorio da se razvodi, a onda je došlo do preokreta: Ovo je njegovo javno pojavljivanje u sakou u kojem se oženio! (FOTO)
Saša Joksimović - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Saša Joksimović još jednom je istakao kako se nije razveo od žene, uprkos pričama koje je on sam pokrenuo na mrežama, i to ne samo jedan put.

Glumac se pojavio u sakou u kojem se ozenio.

- Danas nam je 23 godine kako sam je prvi put poljubio. Obukao sam namerno sako u kojem sam se oženio pre 15 godina, lepa simbolika - rekao je Saša.

Prvi put je javnosti saopštio da stavlja tačku na brak, zbog čega je njegovoj ženi preseo odmor.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Saša Joksimović

- Nismo se razveli, jedna glupa svađa je ispala, i ja sam hteo da objavim da ona vidi, ali nisam znao da će to toliko da ode u etar. Od jedne svađe ispao je razvod braka, ali na sreću, sve se rešilo - ispričao je Joksimović i opisao jednu od svađa:

- To je bila jedna u nizu stereotipnih, glupavih svađa. Zamisli da se nije desio taj stori, ne bi ispalo ništa značajno, a ovako je ispalo nešto značajno. Poruka je: "Nemojte se svađati", inače svašta može da ispadne.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Saša Joksimović

 

Brat Željka Joksimovića dotakao se i svog sina, koga je dobio sa sadašnjom suprugom. Kada se Ilija rodio, glumac nije odmah imao emociju da je postao roditelj, pa je ista došla nešto kasnije.

- Kad mi se rodio sin, uopšte nisam imao osećaj da sam roditelj prvih četiri meseca. Tek kad je prošlo to vreme, onda sam osetio neverovatan osećaj kad sam uzeo sina u naručje i zbližio se sa njim - ispričao je Saša u emisiji "Male stvari".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike