Turbulentna ljubav Saše Joksimovića i Nevene: Izgubili bebu, sin im bio žrtva vršnjačkog nasilja, a već su jednom bili rastavljeni

13.07.2023

12:22

0

Glumac i njegova sada bivša supruga prošli su sito i rešeto

Turbulentna ljubav Saše Joksimovića i Nevene: Izgubili bebu, sin im bio žrtva vršnjačkog nasilja, a već su jednom bili rastavljeni
Saša i Nevena Joksimović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Saša Joksimović je obavestio javnost da više nije sa suprugom Nevenom, te da je svako nastavio svojim putem.

Njih dvoje su i ranije imali probleme, a kako se zabavljaju od srednjoškolskih dana, nije im strano da se rastaju. 

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna - ispričao je glumac svojevremeno.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Joksimović i Nevena

Kao kruna Sašine i Nevenine ljubavi rodio se sin Ilija, a glumac je jednom prilikom ispričao da su 2019. godine čekali drugo dete koje su, nažalost, izgubili.

- Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo izgubili smo bebu 22. maja na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći.. - napisao je Joksimović tada na Instagramu.

Sa suprugom je Saša neretko objavljivao i fotografije na društvenim mrežama, te se divio njenoj lepoti.

- Volim te tvoje pravilne crte lica, tu simetriju, tu perfektnost, pa i te svetlucave zezalice na tvojoj kosi. Volim kad se ujutru prvi probudim pored simetrije, a ti topla ko termos. Ustanem lagano i skuvam ti kafu, pa te budim jer se ohladila, onako kako ti voliš. Volim sve tvoje... Ne volim kad nismo zajedno, tad mi treba psihijatar... Volim kad gledamo seriju pa dve sezone u cugu. Ne volim što te toliko volim. Kad sam sam boli me glava, kad si tu sve to prođe... Volim te - napisao je jednom prilikom Saša u opisu fotografije svoje supruge.

ATAImages/ A.A.
Saša Joksimović i Nevena

Inače, Saša je i javno pričao o tome da im je sin bio žrtva vršnjačkog nasilja i to nekoliko puta. 

- Ja sam znao da nešto nije u redu, čim pominje taj park. I ja ga pitam "Šta je bilo", kaže "Ukrali su mi pare i polili me vodom". Ilija je u jednom trenutku bio uplašen, u trećem trenutku mu se javio bes. To je problem. Javio mu se bes, jer kao "Dokle više, dokle više? Već treći put mi se ovo dešava". I hteo je da se obračuna sa tim detetom . "Daj mi pare, vrati mi! Zbog čega to radiš". Međutim, njih trideset se tu pojavilo - počeo je da objašnjava Joksimović.

- U tom parku, Čuburskom, to je veliki park, ogroman, treba da postoji jedan policajac kome može neko dete sutra da se obrati: "Čiko, znate, mene dira ovaj". Mislim da je to dobro rešenje. I te nesavesne roditelje koji i podstiču decu možda na to kazniti novčano, jednom, drugi put, treći put i možda će onda taj roditelj porazgovarati sa detetom koje pravi problem - rekao je Saša Joksimović.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Joksimović

Podsetimo, Saša je na svom nalogu na Instagramu izdao saopštenje o razlazu sa suprugom.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. Bez komentara - napisao je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike