Ovo je porodična kuća Saše i Željka Joksimovića u Valjevu: Ovako glumac u jeku razvoda tamo pronalazi mir (FOTO)

14.07.2023

20:05

1

Okružena je zelenilom

Ovo je porodična kuća Saše i Željka Joksimovića u Valjevu: Ovako glumac u jeku razvoda tamo pronalazi mir (FOTO)
Željko i Saša Joksimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Braću Joksimović domaća javnost upoznala je odavno, a iako su se zbog uspešnih karijera preselili u srpsku prestonicu, Saša i Željko Joksimović ne zaboravljaju svoj zavičaj, koji neretko i posete.

U Valjevu se nalazi porodična kuća Joksimovića u kojoj su poznata braća provela bezbrižno detinjstvo. Svoj kraj nikada nisu zaboravili, a Saša je sada putem Instagrama sa pratiocima podelio kako uživa u dvorištu kuće u kojoj je odrastao.

Njihova oaza mira okružena je prirodom, a nalazi se na samo desetak minuta šetnje od centralne gradske ulice na brdašcetu. Ovde su odrasli sa roditeljima Vesnom i Branislavom Joksimovićem.

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - otkrio je jednom prilikom Saša Joksimović za Hello, koji je ovih dana u centru medijske pažnje zbog razvoda od dugogodišnje životne saputnice.

Sudeći po fotografijama koje je objavio, jasno je da Saša u jeku životnih nedaća mir pronalazi u porodičnoj kući u Valjevu, što mu je trenutno preko potrebno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike