Ovako je Saša Joksimović govorio o supruzi samo godinu dana pre razvoda: Rekla je da sam pravi muškarac

15.07.2023

17:02

0

Tada se glumac zapitao da li je "papučar"

Ovako je Saša Joksimović govorio o supruzi samo godinu dana pre razvoda: Rekla je da sam pravi muškarac
Nevena i Saša Joksimović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Saša Joksimović protekle nedelje objavio je zvanično saopštenje da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine zajedničkog života.

Ova vest iznenadila je mnoge s obzirom da je Joksimović u nekoliko navrata istakao da bez svoje supruge ne bi mogao da živi, pa je o Neveni govorio samo u superlativima.

- Ja sam uvek treći u svojoj porodici, jako sam ponosan što sam na začelju. Prvi je sin, pa supruga, mada oni dele prvo mesto, pa tek onda ja, uživam u tome što sam poslednji, ja radim za njih i uživam u tome. Pitao sam ženu da li sam papučar jer sam takav, a ona mi je rekla da sam pravi muškarac, jer smatra da je to odlika pravog muškarca - istakao je pre samo godinu dana Saša Joksimović, prenosi Alo.

Antonio Ahel/ATA Images
Nevena i Saša Joksimović

Inače, početkom prošle godine, mnogi su počeli da nagađaju da se glumac razvodi, kada je objavio fotografiju sa nepoznatom ženom, uz koju je napisao da je "Konačno slobodan". 

Usled teškog perioda razvoda, Saša mir pronalazi u porodičnoj kući u Valjevu, gde je odrastao sa bratom Željkom Joksimovićem. Nedavno je objavio kako uživa u prirodi na porodičnom imanju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike