Saša Joksimović progovorio o razvodu sa suprugom: Zbog ishitrenog poteza je mojoj ženi preseo odmor

18.07.2023

22:53

0

Saša Joksimović progovorio o razvodu sa suprugom: Zbog ishitrenog poteza je mojoj ženi preseo odmor
Saša Joksimović sa suprugom Nevenom - Copyright ATAImages/ A.A.

Saša Joksimović i njegova supruga Nevena su od srednjoškolskih dana zajedno, a nedavno je na Instagram storiju glumca osvanula objava u kojoj je on saopštio javnosti da se razvodi o svoje emotivne partnerke. Ipak, ispostavilo se da je za sve kriv jedan glumčev ishitren potez.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. Bez komentara - napisao je glumac, a posle nekoliko trenutaka i obrisao objavu koja je digla sve na noge.

Antonio Ahel/ATA Images
Saša Joksimović sa suprugom Nevenom

Joksimović je sada otkrio pozadinu svega i da li se zaista razvodi od supruge sa kojom je u ljubavi pune 22 godine. 

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko „Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: „Izvini se, inače sad stavljam na stori”. Moj telefon se razbio i ta objava je „visila” dva sata bez preke potrebe - rekao je on.

Saša je otkrio i da njegovoj supruzi nimalo nije bilo prijatno što je zbog ishitrenog poteza došlo do razvoda.

Antonio Ahel/ATA Images
Saša Joksimović sa suprugom Nevenom

 

- Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor - rekao je on, i otkrio gde su bili kada je njegov potez naveo sve da pomisle da se razvode:

- Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način „spuštamo”. Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio – nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A „bu” je skraćenica od „bubavi” već 22 godine. Preraslo je u „bu” i „ljubo” - rekao je Saša Joksimović, prenosi „Story”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike