Policija zaustavila frontmena „Hootie & the Blowfish" zbog tablica, a privela ga i zbog droge? Bivša devojka brzo se oglasila: Karma!

03.02.2024

23:20

0

Drama kao na filmu

Policija zaustavila frontmena „Hootie & the Blowfish" zbog tablica, a privela ga i zbog droge? Bivša devojka brzo se oglasila: Karma!
Darijus Raker - Copyright Profimedia

Darijus Raker, frontmen grupe „Hootie & the Blowfish", zaustavljen je pre neki dan tokom vožnje zbog, naizgled, isteklih registarskih tablica, prenose tamošnji mediji. Iz pritvora je prilično brzo bio pušten - uz kauciju od 10.500 dolara i pošto se pročulo da su u njegovom vozilu prethodno pronađeni izvesni halucinogeni, kao i marihuana.

Drugi incident u stvari se dogodio u februaru protekle godine i, upitan da li je pušio u kolima, Darijus je tada rekao da „nije danas, ali možda juče jeste". Što se piče THC olovke i 14 pilula bez oznake (kasnije je utvrđeno da je u pitanju bio psilocin), on je tvrdio da mu ih je dala devojka, kojoj je ime Samer.

Policija je onda odlučila da prvo sačeka rezultate testa, pa da onda dalje reaguje.

Darijus Raker, Profimedia
 

Raker je tako sada bio priveden na osnovu tri prekršajne prijave - jedne za kršenje zakona o registraciji vozila i dve za posedovanje/promet psihoaktivne kontrolisane supstance.

Po plaćanju kaucije bio je pušten kući, međutim njegova nekadašnja izabranica, komičarka Kejt Kvigli koja je jednom uspela da prežilvi pošto se predozirala, na Tviteru je poručila:

- Da, čula sam. Karma, to je sve što imam na ovo da kažem - bruji tamošnja štampa akonto drame pevača ravne pričama iz najluđih filmova.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike