Bivši muž Kejti Prajs završio u pritvoru zbog sumnje da zanemaruje decu! Planirao i zastrašivanje oružjem? Policija odmah reagovala

12.04.2023

07:45

0

Nekadašnji striper Kiran Hejler s modelom je bio u braku od 2013. do 2021. godine i nisu se na lep način rastali

Bivši muž Kejti Prajs završio u pritvoru zbog sumnje da zanemaruje decu! Planirao i zastrašivanje oružjem? Policija odmah reagovala
Kiran Hejler - Copyright Profimedia

Bivši muž Kejti Prajs i striper, Kiran Hejler, završio je u pritvoru zbog sumnji da zanemaruje decu i poseduje vatreno oružje s namerom da im pomoću istog uteruje strah, pišu strani mediji. Nekadašnja supruga o tome se nije oglašavala ni na društvenim mrežama. U braku su, inače, bili od 2013. godine do 2021, kada je prilično ružan razvod i zvanično bio obavljen.

Hejler, koji je „pao" u petak oko četiri sata ujutru, boravio je u pritvoru sve do nedelje zbog strašnih optužbi. Po izlasku, tamošnji paparaco fotografi „upecali" su ga u kolima kojima se vratio kući.

- ...Odveden je u pritvor i dalje se povodom ovoga nećemo oglašavati - rekao je za „Mirror" portparol policije Saseksa, pošto su nadležni brzo odreagovali po pitanju Kiranovog slučaja.  

Uprkos šuškanjima, kao i optužbama, insajder je ispričao kako je sve vreme sarađivao s policijom. Nije se uopšte opirao. S Kejti, podsetimo, ima dvoje dece, dok sa novom partnerkom još jedno, a sa njima živi i njen dvanaestogodišnji naslednik iz prethodne veze.

Kejti Prajs, Profimedia
 

- Bila je to velika drama. Policija je „doletela" skoro niodkuda do njihove kuće. Kasnije smo saznali za navode da je pištolj „u igri" i to nas je uplašilo - priznao je komšija za „The Sun", dok javnosti nije poznato da li su naslednici, pa čak i devojka Mišel Pentikostu to vreme uopšte bili kod kuće, niti da je neko bio ugrožen od strane proslavljenog stripera.

Kiran Hejler, Profimedia
 

Naglašava se samo kako je čitav haos „pukao" par sati pošto se on oglasio s dve objave o narcisima ženskog pola na svom Instagramu, ubrzo nakon što je Mišel na isti način progovorila onlajn o svojim bivšim ljubavima. Još nije poznato šta je s optužbama a on, prema „storijima" koje objavljuje posle svega, bez problema provodi vreme s najmlađima i u prirodi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike