Vinona Rajder o teškim fazama kroz koje je prolazila: Posle raskida sa Depom, život mi je bio mračniji nego što je iko znao!

29.06.2022

15:35

0

Autor: Marija Mitić

Glumica kaže da psihički oporavak duguje svojoj 'neverovatnoj terapeutkinji'

Vinona Rajder o teškim fazama kroz koje je prolazila: Posle raskida sa Depom, život mi je bio mračniji nego što je iko znao!
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Američka glumica Vinona Rajder otvorila je dušu u jednom od svojih poslednjih intervjua, kada je ispričala kroz kakve teskobe i psihičke faze je prolazila. Počela je od raskida sa Džonijem Depom, koji se desio ranih devedesetih godina.

Kako je istakla za 'Harper's Bazaar', život joj je tada bio "mračniji nego što je to iko znao".

- To je bila moja 'Prekinuta mladost' u stvarnom životu - priznala je glumica povezujući svoje iskustvo sa filmom o mladoj ženi na lečenju u psihijatrijskoj bolnici, a potom se osvrnula na film 'Kuća duhova' u kojem je glumila ženu koju muče u čileanskom zatvoru.

- Gledala bih te lažne masnice i ožiljke na svom licu i mislila: 'Da li bi se i prema toj devojci ponašala kao što se sad ponašaš prema sebi?' Jednostavno se nisam dovoljno brinula o sebi - rekla je glumica i otkrila da joj je veoma pomogla podrška koleginice Mišel Fajfer, koja ju je, kako kaže, stalno podsećala da će 'sve što je zbunjujuće oko stvarnosti, s vremenom izbledeti i da će život opet postati normalan'.

Profimedia
Vinona Rajder

Vinona priznaje da svoj psihički oporavak duguje 'neverovatnoj terapeutkinji' koja ju je 'ohrabrila da bude nežna prema mlađoj verziji sebe'.

Podsetimo, Vinona Rajder nedavno je porkomentarisala i suđenje Amber Herd i Džonija Depa, kada je istakla da čisto sumnja u navode o njegovom navodnom nasilništvu.

Evelyn Hockstein/Pool photo via AP
Džoni Dep

- Svesna sam da je Amber Herd poslednjih nekoliko godina često istupala u javnosti i optuživala Depa za porodično nasilje, ali iz mog iskustva sa Džonijem ne mogu to nikako da povežem s njim. Ne želim nikoga da nazivam lažovom, ali ne verujem da su te užasne optužbe na njegov račun istinite. Veoma me to uznemiruje jer ga dobro poznajem i znam ga samo kao dobrog i brižnog, pažljivog momka koji se vrlo zaštitnički ponaša prema onima koje voli - rekla je Rajderova ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike